| mysteriouswoman6905 a întrebat:

Povestea e cam asa:am sub 15 ani si peste 11(nu vreau sa mentionez varsta exacta, fiindca mi-e teama ca va schimba raspunsul), colegul meu este un baiat super de treaba si suntem prieteni buni, insa doar prieteni.Nu arat rau si nici proasta nu sunt.Eu as vrea sa-i fiu mai mult decat prietena, insa lui nu ii place de mine.Ma rog, m-a placut mai demult, dar acum el este indragostit de colega mea de banca(fiindca are forme, cica, dar avem aceleasi masuri).Oricum.Intrebarea mea este:ce pot face sa ii fiu mai mult decat prietena colegului meu, chiar il plac si chiar nu mai stiu ce sa fac, am vrut sa ii spun sau sa aflu de la el daca ma place de o gramada de ori, insa nu am aflat nimic si nici nu am curaj sa ii zic in fata,, te plac". PLEASE HELP!(dau funda)
P. S.:Nu raspunsuri gen,, Invita-l in oras" sau,, Stai mai mult cu el", fiindca in oras 1-baietii ar trebui sa invite fetele si 2-am sub 15 ani, nu ma lasa parintii, iar de stat cu el, e aproape cel mai bun prieten al meu din clasa, deci stau cu el mult.

Răspuns Câştigător
| DeutzaMika a răspuns:

Incerca sa vb cu prietenul lui cel mai bun cu care isi petrece el timpul si sa ii spui sa inceapa asa o discutie despre tine cu el, sa zica ca azi esti draguta (tot vb cu el)! PROPO CRED CA AO 13-14 ANI! PuP! Sper ca am fost de ajutor!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai incearca sa te apropi sa ii faci ochi dulci saii tragi cu ochiu
spune`i pe mess arata`i o inimioara [o faci din degetele de la maini]
il pupi de fata cat mai aproape de buze smug
sper ca ti-am fost de ajutor