| Andrutza_9535 a întrebat:

Sall TPU
prietena mea are o problema si nu stiu cum sa o ajut
deci...si-a inceput viata sexuala si iubitul ei insista sa ii faca sex oral.
ea crede ca e scarbos ca un baiat sa ii faca asta unei fete...si nu are nici o parare prea buna desp pussy a eitongue.
ce sa faca? acel baiat este perfect pentru ea ca altfel nu-si mai pierdea virginitatea cu el. se iubesc enorm de mult si chiar daca sunt la o varsta frageda se gandesc la casatorie. sunt suflete pereche si nu cred ca se vor desparti vreodata.
help me...plizz

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Daca se iubesc asa de mult, n-ar trebui sa intervina scarba sau ezitarea, mai ales ca se gandesc si la casatorie! Daca baiatul vrea sa ii faca sex oral, sa il lase, ce e asa scarbos, intre doi oameni care se iubesc? straight face

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Prietena ta e deja data peste cp ori e fraiera si nu stie ce vrea de la viata, zguduio putin sau tragei una peste cap poate reactioneaza doar nici prietenul ei nu e cine stie din cate ai zis e un mare idiot.

| Zenithf a răspuns:

Nici nevasta-mea nu se da in vand dupa asta, dar am batut-o la cap pana m-a lasat sa-i fac asta. Si nici dupa ce i-am facut asta nu se da in vant. straight face
Problema lor e ca se vad prea - nu stiu cum - pe ele insele. Eu zic ca macar sa-l lase sa incerce odata, poate ca o sa-i placa. thinking
De fapt ce vorbesc, sigur o sa-i placa, dar ideeile astea preconcepute poate sa o faca sa se simpta prea prost.

| Numelenuapareinbazadedate a răspuns:

Pai in primul rand: Intotdeauna e "prietena ta cea mai buna... nu tu" laughing

In al doilea rand: Daca el vrea, sa accepte. Poate chiar o sa-i placa. N-are de unde sa stie pana nu incearca.
Cat despre parerea ei despre "pussy", nu vad de ce ar avea o parere proasta. De ce nu porti (pardon, poarta) o discutie cu prietenul tau (pardon, ei)? Cum poti spune ca se iubesc daca nu discuta unul cu altul? Intr-o relatie comunicarea este foarte importanta.

"Prietena" ta, poate cauta niste informatii pe google despre anatomia organelor sexuale feminine, si va afla ca nu toate sunt la fel. Poate nu este indeajuns de informata. Ba chiar s-ar putea ca prietenului sa ii placa a ei "pussy".

| cristiano9 a răspuns:

Probabil ii e rusine

| aneta a răspuns:

Pai daca ea nu vrea, prietenul ei nu ar trebui s-o oblige daca chiar o iubeste