| jacktat55 a întrebat:

Problema mea e urmatoarea deci am 17 ani am iesit cu 2 fete la pizza una din fete imi cere voie daca poate sa vina cu inca o fata i-am zis ca da am vazut-o pe fata aia m-am indragostit pe loc de ea fata aia a observat ca ne uitam unul la altul mult zice ca ne placem unul pe celalat sau de ce ne uitam asa fata imi cere numarul de telefon l-am dat ma suna in seara aia am stat cu ea azi avem 3 luni si 1 saptamana sambata imi cere sa fac sex cu ea nu sunt virgin mentionez asta dar mi-e frica sa o fac cu ea ca are 12 ani in mai face 13 n-am stiutca are atata cand am vazut-o am crezut ca are 14-15 arata super dezvoltata am zis sa stau acum cu ea sa nu se supere ca no deja vreau sa ma despart de ea maicasa stie de mine mentionez asta a mea la fel am adus-o acasa inca si ea m-a dus la maicasa acum intrebarea deci are 12 ani sambata asta vrea sa o facem ca vede ca o iubesc cu adevarat vrea sa o facem mi-e frica de puscarie daca ma despart de ea plange nu ii raspund la mesaje se apuca sa scrie la toti din cartier ca unde sunt la mama la fel nu stiu ce sa mai ma fac va rog ajutati-ma

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca sa analizezi situatia si fa-ti de lucru cu ea, insa doar daca consideri ca are rost sa te "legi la cap" chiar daca nu te doare. laughing

| WaterDrop a răspuns:

"are 12 ani...am crezut ca are 14-15" oh vai, asta da confuzie! Fa`ti de cap cu ea, nu rata ocazia asta, este super matura pentru varsta ei si oricum au scazut preturile la avorturi iar natalitatea este in scadere.

| Denianonim a răspuns:

Faceți doar petting pentru orice eventualitate
La 12 ani ea nu este complet dezvoltată
Dacă vei face cu ea, îi vei face mai mult rău decât bine
Sfatul meu e să nu faceți dar e alegerea ta
Luați măsuri și protejați-vă

| boylivgume a răspuns:

Mi-e scarba de voi