Las-o sa se joace cu penisul tau, adica sa-l suga, sa il mangaie, sa te masturbeze, eventual las-o sa il duca la vagin si dupa ce a intrat scoate-l si explica-i ca poate sa se joace dar nu poti face sex cu ea deoarece e prea mica la 13 ani si pe tine te va manca puscaria daca se afla. Deci faceti petting si atat! Fara sex! Funda?
Joaca-te, joaca-te fiindca nu-i asa ti-ar sta bine printre cei aflati la "mititica" care asteapta cu bratele larg desfacute sa le fie livrat si lor ceva fraged si proaspat.
Am auzit ca la scoala de corectie nu se serveste pizza in perioada asta.Mai asteapta un an ca sa fii major si apoi incearca iar cu ea.
ce-i asa greu? zi-i ca sexu vine mai tarziu, deoarece e prea mica. pan' atunci joacami-te cu ea, cu hainele pe voi, frecati-va unu de celalaltu da`-i o m u e... linge-o la pasarica,
mangaie-o... sa-i mai treaca din pofte...
Tu nu o iubești, simți doar un sentiment de nou, de extaz. Doar atât. Vorba lu' corbu', dacă vrei la mititica fă-ți de cap.
E încă prea mica pentru asa ceva :o chiar daca r dezvoltata, vârsta contează uneori si părerea mea este sa o mai astepti si sa nu faceti de pe acum, chiar daca va doriti, dar acum sa iti spun o chestie, tu ai 17 ani, esti mai matur, gandesti altfel, dar ce crezi ca poate simti o fata de 12 ani? Iubire? Stai linistit si nu fi asa de sigur plânge pentru ca e o copila, care ar trebui sa se gândească la altceva, nu la sex, dar este relaţia voastra si voi decideţi, eu va sfătuiesc sa mai asteptati puţin :* multa baftă
Anonima17191 întreabă: