| Sergiu_9301 a întrebat:

Scuzati categoria big grin dar nu stiu care sa aleg...
Deci eu sunt clasa a 6-a si am fost in excursie cu clasa si doamna diriginta a adus`o si pe fata ei care e clasa a 3-a big grinbig grin si nu stiu sunt mort dupa ea adica imi place mult de ea, ea tot venea pe autocar la scaunul unde eram eu si tot vorbea cu mine si ma ghidila laughing dar nu stiu e clasa a 3-a si noh e mai mica decat mine dar imi place mult de ea si e si fata dirigintei.

10 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

Probabil o vezi ca pe o surioara

| ღLaviღ a răspuns:

Sergiu problema ta e putin mai mare
Eu te-as sfatui sa cunosti si alte fete
Totusi e fata dirigintei tale
Nu ai cum sa uiti
Eu zic sa treci peste e mica cu mult
Sincer acum te uiti la pustioaice laughing
Si eu st a 6 :*laughing)!
Uit-o vere asta e e prea mica!

| didiDia a răspuns:

Iar intrebarea ta care e totusi? Daca e bine sa ai o,, relatie'' cu ea?(ma si amuz cand ma gandesc la relatie la varsta voastra).

| florynna903 a răspuns:

Fara suparare dar esti putin cam visator :
1.Crezi ca ea sar uita la tine in clasa a -a(atunci te preocupa mult ce impresie faci si notele)
2. E fata dirigintei care nu iti va permite sa fii cu ea(mai ales ca e fata ei nu nepoata)

| UPT a răspuns:

Sunteti mici. Foarte mici. Puteti pastra o relatie de amicitie totusi. "Cei mai buni prieteni."

| Uilula a răspuns:

O intrebare mai putin normal:ba tu esti prost sau te faci? cum sa te pui cu o fata cu 3 ani mai mica decat tine (adica exista dar pe la 24-25 ani)

| Karinakari99 a răspuns:

Şi care este întrebarea?
E foarte frumos că-ţi place de ea.Nici să nu te gândeşti la o relaţie cu ea, că e prea mică!
PS:Şi eu sunt clasa a 6-a!

| IlegalSmile a răspuns:

Buna...

Te inteleg ca este mai mica ca tine dar ceea ce conteaza intr'o relatie este sentimentele happy
Daca tie iti place de ea si ea de tine nu conteaza varsta, clasa ci daca sentimentele sunt reciproc happy

O zi buna!

| BadLuckBryan a răspuns:

Noroc la combinat!winking

| SummerFunx3 a răspuns:

Hey :p... eu zic ca poti fii prieten cu ea in continuare, iar diriginta ta nu cred ca ar avea ceva impotriva cu asta happy. si vei ajunge sa o cunosti poate mai bine... si. in plus. cred ca o fetita de a 3`a s-ar speria daca unu` mai mare ca ea cu 3 ani ar zice ca o place, ce crezi? tongue laughing