Buna...o astfel de problema am avut si eu de curand, dar am ales cu sufletul.adica stiu ca poate fi greu atat timp cat intr.un fel tine la amandoi si cand unul dintre ei va fi ranit, insa stiu ca in astfel de cazuru niciodata balanta nu e egala mereu se inlina spre unul dintre ei.ar trebui sa se gandeasaca la cel ce ar pute.o face mai fericita la cel care i.a demonstrata mai mult ca tine la ea si la cel in care crede ea mai mult.
si da, unul dintre ei poate fi ranit dar ii poate explica ca asa simte ea ca ii e mai bine si ca daca o iubeste pe bune va intelege pentru ca atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva il eliberezi.
sper sa faca alegerea corecta si sa ii fie bine.
succes!
pupici
Impartiti-o in doi nu cred ca ea ar refuza asa va impaca pe amundoi si simte 2 penisuri deodata placere extrema
Nu alegi pe nimeni şi astfel conservi prietenia dintre cei doi.
Sau poţi să faci ce-a spus soul2soull
Eu nu prea ma bag in relatii de gen pentru ca dupa terminarea relatiei nu se poate sti, o relatie nu stii cat tine dar oo prietenie adevarata poate tine o viata, daca e o legatura f stransa ca amici si in cazul unei despartiri vor ramane prieteni as mai merge cat despre ales sa il aleaga pe cel care il place mai mult sa puna lucruurile in balanta si sa vada care merita, daca nu sa dea cu banu si sa nu regrete alegerea facuta
Pe cel cu care a avut rel un an. Astfel poti sa-i spui celui cu care a avut rel o saptamana ca inca il iubeste pe cel cu un an.
Si care este dilema? nu stie pe care iubeste sau cum? e simplu merge la cel la care tine... si cel pe care il iubeste app cati ani are sora ta?
Nu e o problema mare. Poate sa ramina cu amindoi si sa aleaga pe acel care cel mai mult o iubeste(adica poate sa faca concursuri ascunse)