| Tyrus a întrebat:

Sunt băiat am 17 și am 1.65 m și am o iubita pe care o prețuiesc și o ador nespus de mult ☺
Problema e teama sa nu o pierd; căci dacă o pierd gândesc ca voi rămâne singur toată viata, adică mna sunt un pitic și nu pot fi un băiat râvnit în fata fetelor dar totuși în activitățile mele am încredere în mine în jur de 90% (nu foarte mare încredere dar o am laughing )
Întrebarea mea este următoarea : credeți ca sunt imatur fiindcă gândesc ca dacă îmi pierd prietena rămân singur pe veci... Sunt scund și asta e un defect sad

Răspuns Câştigător
| Yon1470 a răspuns:

Daca te comporti cum trebuie cu o fata, n-ai de ce sa-ti faci probleme, daca tineti unul la celalalt. Oricum, chiar daca nu merge relatia si va despartiti, nu cred sa fii tu chiar asa norocos, sa mori fara o nevasta.

3 răspunsuri:
| Camuflaj2017qp a răspuns:

Esti doar complexat de inaltimea ta, si daca aveai 1.90 te plangeai ca esti prea inalt si nu se uita fetele la palugi, ori de aveai inaltimea buna erai gras sau whatever... fii tu, nu te schimba pentru nimeni ca oricum iti iese adevarata fata la suprafata tot timpul si cine te place, te place asa cum esti tu, prost/gras/inalt/pitic, esti al ei, nu?

| alexalx1234 a răspuns (pentru Camuflaj2017qp):

Eu sunt un exemplu viu. Am 1.97 si nicio fata nu se uita la mine, toate ma ignora sad

| Camuflaj2017qp a răspuns (pentru alexalx1234):

Pnm, trebuie sa reusesti si tu cumva... greu rau nu iti va fi.