Da,esti mai matur decat varsta pe care o ai si esti si indragostit nebuneste!
In mod normal,te-as fi sfatuit sa ii spui face to face ca o placi.E altfel s-o privesti in ochi si sa-i vezi reactiile,asta s-o ai in vedere pe viitor,decat pe messenger,unde astepti cateva cuvinte tastate...
Dar, avand in vedere varsta voastra, uite ce se va intampla.
Tu o sa-i spui pe mess.Cum sa-i spui? Simplu,sa n-o sperii,sentimentele tale sunt prea navalnice,tempereaza-te putintel.
Deci, ii spui ca ai un mare secret, de exemplu. Fetele sunt moarte dupa secrete.Si i-l poti spune numai ei.Ce secret, nu-i spui din prima, te joci putin.In final, ii spui simplu ca o gasesti perfecta si vrei sa stea cu tine.Si-o intrebi daca vrea si ea.
Lucrurile ajunse aici, ea posibil sa aiba un mic soc.Da-i timp de gandire, n-o inghesui sa-ti raspunda pe loc. Spune-i ca o lasi sa se gandeasca pana...maine,de exemplu, sa nu treaca prea mult timp.
Ea va alerga la prietenele ei sa le spuna si sa se sfatuiasca.Si,fii atent,chiar daca iti spune nu,nu te dispera,o lasi un timp si incerci iar.
Dar,nu stiu de ce,cred ca vei avea parte de un raspuns pozitiv, dat fiind marea prietenie ce va leaga...
Hai, curaj!
Bafta maxima!
Ce poveste frumoasa de ce nu indraznesti sa-i spui odata ca o placi? ai spus ca va intelegeti bine,ce mai astepti? daca ea o sa zica nu, ce daca mergi mai departe! nu are rost sa suferi atat si sa-ti faci sperante, sau fel de fel de ganduri.nu mai amana, chiar maine spune`i ca o placi! ia`o frumos intr-un loc unde sa nu va auda colegii(gasesti tu un loc eu nu stiu ce sa-ti spun ca nu stiu cum e la tine la scoala).sa nu`i spui pe mess in niciun caz! e cel mai bine in fata crede`ma.o iei frumos de mana daca indrazanesti, si ii spus sincer privind`o in ochi tot ce simti pentru ea.asa ai sa vezi clar cum reactioneaza, ai sa auzi ce spune si cel mai bine ai sa-i poti surprinde privirea si gesturile.deci face to face, nu pe mess!
Am uitat sa-ti spun ca asa e cel mai bine sa-i spui odata ce simti,apoi o sa stii exact cum stau lucrurile. daca ea nu stie ca tu o placi, totul va ramane la fel, tu vei suferi in tacere si normal ca nu ovei uita daca stai mereu in preajma ei si iti faci sperante.sincer si mie imi place de un coleg si as fi cea mai fericita daca mi-ar face o asemenea declaratie; x.dar el nu ma place.in fine.bafta! maine fa`te frumos fa`ti parul cum ii place ei, da`te cu mult parfum si spune`i adevarul! va fi bine, bafta!
E bine stiu si eu am avut aceeasi gandire la 13 ani.Ok deci. In primul rand daca esti prieten bun cu acea fata este posibil ca prin cererea de comb cu ea(spus mai pe romaneste) sa o pierzi de tot ca prietena.Dar daca spui ca a avut momente de prietenie mare, este posibil(acum eu nu stiu toata povestea desii o inteleg bine ptca mi s-a mai intamplat)sa aiba un raspuns pozitiv sau poate nu situ sau orice raspuns ca sa nu te supere. Oricum este alegerea ta i-ati inima in dinti si spune-i.