Mai bine faceti petting decat sa ii propui sex, las`o virgina asa cum e ea, la varsta ei nu ar trebuie sa o rogi asa ceva. Macar daca nu o faci pentru tine, gandeste-te la sanatatea ei.
Pai daca te plictisesti, eu spun ca e cam clar ca nu mergeti nicaieri. Asta e, spune-i adevarul, va suferi dar va trece peste. Toti trecem peste lucruri de genul asta, doar nu plnuiesti sa o iei de nevasta... Cat despre sex, sau ma rog "dragoste" cum spui tu... este mult mult prea mica pentru asa ceva. Daca spui ca in general mergeti in parc eu cred ca e inca destul de copilaroasa si naiva. Nu are sens sa ii propui asa ceva, pentru ca oricum o va face doar sa sufere si mai tare. Plus ca organismul ei mai are cel putin vreo 3 ani in care sa se dezvolte ca sa poti spune ca e cat de cat matura. Acum e doar un copil.
Ce sa spun? propune-i sa faceti dragoste.crezi ca e nu vrea? sa fim seriosi. mica mica dar ridica sa nu ai probleme cu parinti ei ca ai bulit-o. daca tot zici ca tine la tine nu o sa le zica. nu o sa te mai plictisesti nikiodata.bft
Plimbati-va prin locuri in care nu ati mai fost... incercati ceva nou. poate asa nu va mai plictisiti.
linarkfts întreabă: