| andr3y4ever a întrebat:

^_^
Sunt in clasa a VI-a si imi place de o fata de varsta cu mine(colega cu mine). Anul trecut am incercat sa ma cuplez cu ea dar ii placea de un urangutan infuriat pe motiv ca el e baiatul rebel care aduce adrenalina peste tot unde merge O. o. De 1 Iunie am fost toata clasa la un azil de batrani unde am flirtat cu ea la greu. Cand am ajuns prin fata scolii i-am zis in fata ca o plac dar ea a crezut ca glumesc/imi bat joc de ea si nu m-a luat in seama. angry
O zi dupa, ea si cu urangutanul trebuiau sa fie de servicu pe scoala. Tipul i-a zis ca o plac si sa imi acorde o sansa ca sa fiu si eu fericit, blablabla... >>.. Apoi cand vroiam sa plecam spre casa (stau aproape de urangutan) mi-a zis ce i-a spus fetei despre mine. Eu m-am facut rosu la fata (de nervi) si m-am facut si mai rosu(de rusine) cand am vazut-o venind incoace sa ia autobuzul. S-a oprit la vreo 10m distanta de noi si s-a urcat cu prietena ei pe gard si au inceput sa barfeasca si sa rada (despre mine cred, pentru ca se uitau doar la noi doi cand faceau asta). Apoi, am intrat in autobuz si n-a scos nimeni o vorba vreo 3 statii. Prost am fost ca, chiar in ziua in care fata si urangutanul au fost de serviciu eu, suparat ca nu vrea sa inteleaga ca o plac, am inceput sa zic prin clasa ca ea e o fitoasa(da stiu...) si ca se potriveste perfect cu urangutanul care mai mult ca sigur va fi un puscarias. A doua zi, o prietena dea fetei care o plac i-a spus despre tampenia care am facut-o., apoi nu ma mai bagat in seama pana la sfarsitul anului.
Acum, in clasa a VI-a, diriga ma mutat exact in fata ei. Vorbim, radem in pauze dar uneori nu inteleg de ce are obiceiul de a imi da cu manualul in cap sau sa-mi mai dea o palma(incet) absolut fara motiv -.-". Ieri, m-a invitat la ziua ei :O pe mine si pe urangutan desigur, care nu inteleg ce vede la el. Dupa scoala, am fost cu o colega sa ii luam un cadou. Amandoi i-am luat cate un parfum, al meu insa, e intr-o sticluta mult mai mare si miroase foarte frumos. E un "Britney Spears nu-stiu-de-care"
-------------------------------------------------------- --------

Acum, habar n-am daca ma place si cum sa ma comport cu ea, tinand cont ca e o fata pe care nu am reusit sa o inteleg niciodata >>..

Le multumesc celor care au citit toata asta, caci daca intram mai in amanunt probabil faceam un romantongue
Funda celui mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| username6636 a răspuns:

Buna! Felicitari pentru parfumul care i l-ai luat. Sigur o sa-i placa! Te-a invitat la ziua ei. esti pe drumul cel bun! Vorbeste cu tine si rade impreuna cu tine. te gaseste de treaba, poate chiar ii esti simpatic! Iti da cu manualul in cap, sau iti da cate o palma, dar le da incet... se joaca cu tine, nu te speria. Asa sunt fetele. Mai greu de inteles. Vorbeste-i frumos, ajut-o daca are nevoie de ceva, nu ezita sa o complimentezi, i-ai apararea ori de cate ori ai ocazia, incearca sa petreci cat mai mult timp cu ea. Invit-o sa iesiti impreuna pe afara cu prietenii. Spune-i din cand in cand ca iti place cum s- a imbracat, sau ca iti place cum miroase, sau cum scrie. (dar ai grija sa nu exagerzi, ca sa nu pari disperat). Vezi ce se intampla. Din cate ai spus tu mai sus. mie mi se pare ca si ea te place. sau macar te gaseste dragut.
Succes cu fetele, dar ai grija si cu cartea!
Bye!

| username6636 a răspuns (pentru username6636):

Multumesc pentru fundita si... succes!

8 răspunsuri:
| Sn1p3r a răspuns:

Nu inteleg de ce i zici aluia urangutanlaughing) ca din ce spui tu omul a incercat sa te ajuta.Trebuia sa ti fi cerut si tu scuze atunci.I ai luat un parfum...hmmm mai ia si tu un buchet de floriwinking. Bafta

| andr3y4ever explică (pentru Sn1p3r):

Nu, nu a incercat sa ma ajute. Sau asa cred eu O.o
Ii zic "urangutan" pentru ca e genul de om plin de muschi si fara creier >.> Daca ai fi in clasa cu mine ai stii perfect de ce...

| XDarkAngel a răspuns:

laughing cica va fi un puscarias

| xdeex a răspuns:

Frate,esti a VIa. Stai la Mario, Counter si Disney laughing

| Lovelly4YOU a răspuns:

Sa îți spun un secret. Daca lingusesti o fata ( "Esti cea mai frumoasa, desteapta, minunata, draguta etc") mai mult de 90% o castigi.Atunci vede ca este admirata si ca doar ea este in ochii tai. Incearca si tu astawinking

| andr3y4ever explică:

Mi-am dat seama ce fel de persoana e, si nu vreau sa am de a face cu persoane din astea. Ms mult pentru sfaturi totusi!happy

| 50Pennce a răspuns:

Ba frate penala faza:"De 1 Iunie am fost toata clasa la un azil de batrani unde am flirtat cu ea la greu." sau: "si ca se potriveste perfect cu urangutanul care mai mult ca sigur va fi un puscarias. " tare de tot fazele am ras de nu am mia putut de unde ti-a venit inspiratia?