Buna! Felicitari pentru parfumul care i l-ai luat. Sigur o sa-i placa! Te-a invitat la ziua ei. esti pe drumul cel bun! Vorbeste cu tine si rade impreuna cu tine. te gaseste de treaba, poate chiar ii esti simpatic! Iti da cu manualul in cap, sau iti da cate o palma, dar le da incet... se joaca cu tine, nu te speria. Asa sunt fetele. Mai greu de inteles. Vorbeste-i frumos, ajut-o daca are nevoie de ceva, nu ezita sa o complimentezi, i-ai apararea ori de cate ori ai ocazia, incearca sa petreci cat mai mult timp cu ea. Invit-o sa iesiti impreuna pe afara cu prietenii. Spune-i din cand in cand ca iti place cum s- a imbracat, sau ca iti place cum miroase, sau cum scrie. (dar ai grija sa nu exagerzi, ca sa nu pari disperat). Vezi ce se intampla. Din cate ai spus tu mai sus. mie mi se pare ca si ea te place. sau macar te gaseste dragut.
Succes cu fetele, dar ai grija si cu cartea!
Bye!
Multumesc pentru fundita si... succes!
Nu inteleg de ce i zici aluia urangutan) ca din ce spui tu omul a incercat sa te ajuta.Trebuia sa ti fi cerut si tu scuze atunci.I ai luat un parfum...hmmm mai ia si tu un buchet de flori. Bafta
Nu, nu a incercat sa ma ajute. Sau asa cred eu O.o
Ii zic "urangutan" pentru ca e genul de om plin de muschi si fara creier >.> Daca ai fi in clasa cu mine ai stii perfect de ce...
Sa îți spun un secret. Daca lingusesti o fata ( "Esti cea mai frumoasa, desteapta, minunata, draguta etc") mai mult de 90% o castigi.Atunci vede ca este admirata si ca doar ea este in ochii tai. Incearca si tu asta
Mi-am dat seama ce fel de persoana e, si nu vreau sa am de a face cu persoane din astea. Ms mult pentru sfaturi totusi!
Ba frate penala faza:"De 1 Iunie am fost toata clasa la un azil de batrani unde am flirtat cu ea la greu." sau: "si ca se potriveste perfect cu urangutanul care mai mult ca sigur va fi un puscarias. " tare de tot fazele am ras de nu am mia putut de unde ti-a venit inspiratia?
Mutubal întreabă: