| An0nimulFiR33NoSTRES a întrebat:

Sall. TPU! Sunt intr-o relatie cu o fata. Si mi-a zis ca vrea sa ma sarute maine. Si eu ca un caine fricos nu stiu ce sa fac, am emotii de curg apele pe mine, nu stiu ce sa fac cand vom fi fata in fata, si vreau sa o cuceresc mai mult. ajutor? FUnda

5 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Poi. cand vei fi fata in fata cu ea. sarut= cu limba.Nu trebuie sa dati nas in nasbig grin unul cu capul in dreapta altul in stanga sa nu va ciocniti. o sa ii bagi limbuta in gura o invarti pe acol si finish pam pam sarut.laughing daca e vorba de pupic e doar pe buze usor si rapid tugui buzele si su pe ea! funditaaa?

| AnNe a răspuns:

Deci fi atent la mine si eu am fost in aceeasi situatie ca a ta dar o sa vezi va fi bvine doar veti sta fata in fata si totul va veni de la sine daca uh o iubesti si ea te iubeste nu trebuie sa-ti faci griji si faza cu cuceritu eu cred ca te iubeste mult daca vrea sa se sarute cu tine e mai greu la inceput dar dupa te obisnuiesti funda?

| Rucsiii a răspuns:

Pai ar trebui sa dai search pe Google, despre cum sa saruti si chestii din astea. si sa te gandesti ca o sa fie totul ok si sa pari cat mai relaxat.

| MissLaura a răspuns:

Mie mi se pare dragut ca un baiat din zilele astea are emotii in a saruta o fata...rar mai gasesti asa.eu una nu m-am sarutat niciodata dar daca as fi sarutata pentru prima data de un baiat nu mi-ar placea chestiile vulgare(french kiss =vulgar pentru mine,nu stiu pentru altii),eu cred ca "lipitul" buzelor si inchisul ochilor e de ajuns, nah, eu stiu...Succes!:*

| xBebelushax a răspuns:

M'am documentat eu la chestii din astea. ca sa exersezi sarutul lipeste'ti pumnul de buze si baga degetul aratator prin pumn si iti imaginezi ca degetul este limba prietenei tale big grin asa poti exersa. Stai linistit ca nu te omoara nimeni! Succes >:d<
Fundita? love struck