| ciupacabra a întrebat:

sunt putin confuz...am 12 ani si la mine in clasa aproape toti colegii sunt inebuniti sa se combine, sarute, bla bla bla...si au cate un prieten/prietena
mai apropiat/apropiata.
La inceputul anului scolar a venit o fata noua la noi in clasa, e destul de draguta si am inceput sa o plac, iar in vacanta de craciun am tot vb pe mess si ne-am intalnit pe afara (la patinoar, etc.), totul mergea bine, apoi am aflat ca si ea a inceput sa ma placa.Am procedat asa cam 2 saptamani dar apoi nu stiu ce s-a intamplat ca nu mai vb, cand treceam pe langa ea nici nu ne bagam in seama. A tinut asa cam o luna dupa care iar am inceput sa vb, dupa care iar am inceput sa ne evitam.Nu cred ca am plictisit-o deoarece mergeam de fiecare data intr-un loc nou unde ii placea ei, faceam ce vroia ea...incercam sa ma port frumos cu ea, chiar daca uneori ma enerva chiar daca sunt genul "lasa-ma sa te las", is rocker cu plete, ma imbrac in negru si majoritatea hainelor negre ale mele sunt cu AC/DC, mettallica, led zeppelin, black sabbath.
Acum intrebarea este sa nu ne mai evitam si sa incerc sa ma combin cu ea? sau sa o las in pace?

Răspuns Câştigător
| BeBe_9214 a răspuns:

Poi daca o placi si ea te place.Incearca pentru ca merita din cate ai spus tu va simtiti bine impreuna asta e tot ce conteaza si crede-ma nu conteaza hainele tale, conteaza ce fel de om esti asta daca e fata desteapta. Daca tu crezi ca merita risca sa aveti ceva mai mult decat o prietenie! happy

8 răspunsuri:
| MissL a răspuns:

Poate te-ai saturat si tu sa treci prin atatea faza "Suntem prieten azi si maine ne evitam". sunt sigura, chem-o undeva la o cafea, si spune-i ce simti pentru ea, uite baby te plac, imi place de tine, si sincer vreau sa incep ceva frumos cu tine. o relatie serioasa, ma gandesc mult la tine si vezi reactia ei. Mult succes :*

| TheSpecialOne a răspuns:

Poate cand te-a vazut asa imbracat in negru, netuns a crezut ca esti in doliu si te-a lasat in pace iar peste o luna cand te-a vazut a ramas din nou la aceeasi idee sau s-a speriat de mosii pe care ii porti pe tricou.

| pufulete17 a răspuns:

Las`o in pace

| Kalyn a răspuns:

Voi sunteti inca mici...ia-o mai incet romeo si se rezolva, probabil ca i se parea ca lucrurile devin prea serioasewinking

| ღAnonimღ a răspuns:

Inca sunteti cam mici, zic eu, si fata. na. Fii tu insati si vezi daca te place, daca te enereeaza spune-i, nu fa ce vrei ea, pate te testeaza sa vada daca esti usor influentabil(ca sa zic asa.),... succes:*pupici!

| chupachups1234 a răspuns:

Ai 12 ani lasa ca nu mori laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In locul tau as evita orice contact cu ei.

| ciupacabra explică:

@BeBe
ma gandeam ca poate nu-i mai place cum arat.
sa-mi tai pletelelaughing, si sa ma imbrac in haine mai normale