Poi daca o placi si ea te place.Incearca pentru ca merita din cate ai spus tu va simtiti bine impreuna asta e tot ce conteaza si crede-ma nu conteaza hainele tale, conteaza ce fel de om esti asta daca e fata desteapta. Daca tu crezi ca merita risca sa aveti ceva mai mult decat o prietenie!
Poate te-ai saturat si tu sa treci prin atatea faza "Suntem prieten azi si maine ne evitam". sunt sigura, chem-o undeva la o cafea, si spune-i ce simti pentru ea, uite baby te plac, imi place de tine, si sincer vreau sa incep ceva frumos cu tine. o relatie serioasa, ma gandesc mult la tine si vezi reactia ei. Mult succes :*
Poate cand te-a vazut asa imbracat in negru, netuns a crezut ca esti in doliu si te-a lasat in pace iar peste o luna cand te-a vazut a ramas din nou la aceeasi idee sau s-a speriat de mosii pe care ii porti pe tricou.
Voi sunteti inca mici...ia-o mai incet romeo si se rezolva, probabil ca i se parea ca lucrurile devin prea serioase
Inca sunteti cam mici, zic eu, si fata. na. Fii tu insati si vezi daca te place, daca te enereeaza spune-i, nu fa ce vrei ea, pate te testeaza sa vada daca esti usor influentabil(ca sa zic asa.),... succes:*pupici!
@BeBe
ma gandeam ca poate nu-i mai place cum arat.
sa-mi tai pletele, si sa ma imbrac in haine mai normale