| extrem69 a întrebat:

sunt un baiat de 16 ani si bineinteles ca imi sta gandu numai la sex si as vrea sa fac cu o fata...problema este ca penisul meu este de 14 cm si stiu cum se zice ca marimea nu conteaza.dar totusi e mica pentru varsta asta? Dati-va cu parerea nu ma supar.

Răspuns Câştigător
| baiatbunn a răspuns:

Totusi ai putea sa ii propui fetei sa incercati strap-onul! sigur ea va fi incantata de asta si nu o va mai interesa de marimea ta deoarece exista si strap-on cu dubla penetrare! dai un search pe google dupa cuvantul "strap-on" sau dupa cuvantul "pegging" si afli in ce consta...cu siguranta o vei da pe spate cu aceste trucuri tongue si te va accepta chiar daca ai puta mica

18 răspunsuri:
| Silviu_7451 a răspuns:

De ce te agiti atat? Cauta o medie a lungimii penisului in diferite parti ale globului.

Răspuns utilizator avertizat
| Smileygirl23 a răspuns:

Eu cred ca poti sa mai astepti in ceea ce priveste sexul.

| Liviucu a răspuns (pentru Smileygirl23):

O nu, iarasi tu? laughing
Fata cu ochii verzi... ce sa-ti spunnn...

| Smileygirl23 a răspuns (pentru Liviucu):

Iar eu. ce sa fac, nu vreau sa mi se duca lipsahappy

Macar, are cine?

Are, n-are....irelevant.pentru tine/voi cel putinhappy

Love problems? Sau doar ironica. waiting

Ironica si realaughing no love problems involvedbig grin
scuze, asa sunt eu uneori, mai... bitterhappy

E OK... Sunt obisnuit... sa zicem. happy

Mi-am cerut scuzehappy a venit ca o replica naturala la remarca ta care a fost ironica:d

Remarca mea nu a fost ironica. A fost o intrebare, daca nu erai OK "saream" pe tine. Imi pari o tipa faina. Dar asa, na, ai scapat sa-ti dau add... laughing Scuzele le accept cu mare drag.

Ceapa ta.

Check your inboxbig grin, ceapa tatongue

| GossipGirL93 a răspuns:

Eu cred ca la 16 ani este destul de normal, pina la 22ani are sa se mareasca, eu cred ca ai emotii de aia si iti faci ginduri rele)))Gaseste o fata si incerca lasa sa mearga totul de la sine!

| Gabriel_Catalin_1998 a răspuns:

Mai taie din iel da-l dreaaacuuu

| kim33 a răspuns:

E normal dai inainte dar cuta si cine vrea e timp sa creasca dar nu crezi ca e devreme pentru viata ta sexuala

| NuMaiSpuneBa a răspuns:

Eu am 13 ani si o am de 14 cm

| Dobre_Iulian_1995 a răspuns:

E bie stai linistit happy destul de mare is multi de 18 19 20 de ani care o au de 12 asa ca nu ai dc sa te plangi happy