Totusi ai putea sa ii propui fetei sa incercati strap-onul! sigur ea va fi incantata de asta si nu o va mai interesa de marimea ta deoarece exista si strap-on cu dubla penetrare! dai un search pe google dupa cuvantul "strap-on" sau dupa cuvantul "pegging" si afli in ce consta...cu siguranta o vei da pe spate cu aceste trucuri si te va accepta chiar daca ai puta mica
De ce te agiti atat? Cauta o medie a lungimii penisului in diferite parti ale globului.
O nu, iarasi tu?
Fata cu ochii verzi... ce sa-ti spunnn...
Iar eu. ce sa fac, nu vreau sa mi se duca lipsa
Macar, are cine?
Are, n-are....irelevant.pentru tine/voi cel putin
Love problems? Sau doar ironica.
Ironica si rea no love problems involved
scuze, asa sunt eu uneori, mai... bitter
E OK... Sunt obisnuit... sa zicem.
Mi-am cerut scuze a venit ca o replica naturala la remarca ta care a fost ironica:d
Remarca mea nu a fost ironica. A fost o intrebare, daca nu erai OK "saream" pe tine. Imi pari o tipa faina. Dar asa, na, ai scapat sa-ti dau add... Scuzele le accept cu mare drag.
Ceapa ta.
Check your inbox, ceapa ta
Eu cred ca la 16 ani este destul de normal, pina la 22ani are sa se mareasca, eu cred ca ai emotii de aia si iti faci ginduri rele)))Gaseste o fata si incerca lasa sa mearga totul de la sine!
E normal dai inainte dar cuta si cine vrea e timp sa creasca dar nu crezi ca e devreme pentru viata ta sexuala
E bie stai linistit destul de mare is multi de 18 19 20 de ani care o au de 12 asa ca nu ai dc sa te plangi