| gabigabriel a întrebat:

tocmai m-am despartit de prietena mea. din cauze stiute doar de ea. de ex: cauta mereu cearta, spunea sa fac numai ce zice ea etc. eu nu aveam voie sa fac nimic. ca si cum ea ar fi fost stapana mea. dar nu am acceptat asta. ea a crezut ca nu o iubesc daca nu vreau sa fac cum spunea ea... care ar fi motivul, care cauta mereu cearta,,, vreau s ao uit ca mai repede pentru ca mia distrus viata... cine a trecut prin probleme din astea stie cum ma simt. va rog dati-mi niste sfaturi. dau funda.

Răspuns Câştigător
| AnndraxDD a răspuns:

Stiu sentimentul!
Am trecut si eu prin asta acum catva timp si ma simteam ca ultimul om straight face
Din cate stiu eu, o relatie e bazata pe comunicare, pe iubire, incredere si partenerii sunt tratati in mod egal nu unul e mai presus decat celalalt. Adica nu vad rostul : zici unei persoane " te iubesc! " si cand colo, tu il crezi drept cobaiul tau. Chestia nasoala e ca tot noi cadem de vina, sub pretextul ca ori suntem " reci " ori " nu ma mai iubesti " ori cine stie ce alt pretext. Mda, fake-uri! Si dupa catva timp " da ai avut dreptate, imi pare rau, am fost un/o idiot/idioata." Pe bune? straight face
Astfel de persoane chiar nu merita sentimentele noastre, sincer. Si eu am trecut cu greu prin acele momente. Dar nu-ti face griji, pentru ca nu vei regreta nimic happy

2 răspunsuri:
| emaemma a răspuns:

Pai eu una (daca as fi baiat) as uitao, ai facut bine ca te-ai despartit de ea. nu lasa pe nimeni sa iti controleze viata: tu esti stapanul vietii tale. Cauta alta fata, sa fie tocmai opusul. sa te inteleaga. sa te placa asa cum esti. sper ca te-am ajutat
|happy

| Tumblroid a răspuns:

E o proasta, in locul tau as uitao fara regrete. drept vorbind am avut si eu un caz de acesta si am facut ceea ce trebuia