Stiu sentimentul!
Am trecut si eu prin asta acum catva timp si ma simteam ca ultimul om
Din cate stiu eu, o relatie e bazata pe comunicare, pe iubire, incredere si partenerii sunt tratati in mod egal nu unul e mai presus decat celalalt. Adica nu vad rostul : zici unei persoane " te iubesc! " si cand colo, tu il crezi drept cobaiul tau. Chestia nasoala e ca tot noi cadem de vina, sub pretextul ca ori suntem " reci " ori " nu ma mai iubesti " ori cine stie ce alt pretext. Mda, fake-uri! Si dupa catva timp " da ai avut dreptate, imi pare rau, am fost un/o idiot/idioata." Pe bune?
Astfel de persoane chiar nu merita sentimentele noastre, sincer. Si eu am trecut cu greu prin acele momente. Dar nu-ti face griji, pentru ca nu vei regreta nimic
Pai eu una (daca as fi baiat) as uitao, ai facut bine ca te-ai despartit de ea. nu lasa pe nimeni sa iti controleze viata: tu esti stapanul vietii tale. Cauta alta fata, sa fie tocmai opusul. sa te inteleaga. sa te placa asa cum esti. sper ca te-am ajutat
|
E o proasta, in locul tau as uitao fara regrete. drept vorbind am avut si eu un caz de acesta si am facut ceea ce trebuia