Cica v-ati culcat impreuna
Uite du-te la ea si spune-i ca esti foarte socat si ca tu esti singuru vinovat, asta daca macar ai si u o varsta frate daca nu fugi pana nu mai vezi pamant sub tine
Bafta si nu uita de prezervativ, ce-l putin daca nu ramai fara el
Adica tu ai lasat-o gravida si dupa aceea ai lasat-o? ai ei stiu? amandoi sunteti de vina; nu doarv ea ca a insistat; daca stiai ca nu esti in stare sa iti asumi responsabilitatea, nu o faceai si gata! Sper sa nu te tii de glume; cu asa ceva nu se glumeste! Mi-ar placea sa stiu ce decizie s-a luat fata de sufleteul acela nevinovat care creste in pantecele ei!
Nu vreau sa te superi,dar esti sigur ca tu esti tatal?¿?¿mie mi se pare mai degraba o capcana...ea insista, tu o faci, si tu o tragi.
MAMA! 1.nu sti nici macar sa scrii cum sa inveti cu ea poate sa te mediteze in fine 2.la 16 ani esti nebun trebuia sa ii spui nu si gata nu o facem nu ca nu te-ai putut abtine...la 16 ani corpul ei nu e pregatit sa aiba un copil si nu te-ai culcat cu ea ca sa iti creasca singura copilul asa ca trebuie sa ramai cu ea esti legat de ea prin acea odreasla.
)` loool `` ai 16 ani si ti-ai lasat prietena gravida ) ce oare sa faci `
si noi ar trebui sa credem nu`?`
si invata limba romana lasa sexu`si intrebarile de genu`
ca zici ca ai facut romana la fara fregventzaa `
Sincer nu trebuia sa te desparti de ea. daca ati facut-o inseamna ca v-ati iubit, aici fiecare are partea lui de vina pentru ca si tu trebuia sa fi atent sa te protejezi si daca nu te-ai protejat voi baieti parca simtiti atunci cand va terminati si trebuia sa o scoti in momentul acela.eu zic sa te impaci cu ea sa iti cer scuze si sa le spuneti totul parintilor vostri indiferentde reactia lor
! Ataaaaat! O alta facatura pe TPU :-J... cititi si voi calumea in cateva saptamani ea a si nascut? + ca esti un analfabet si jumatate, mai mult de 12 ani nu-ti dau. Mai bine intoarce`te la joaca ta si nu mai visa frumos! Pardon urat ( in cazul asta ) ai destul timp de fete... o sa te saturi de ele crede`ma! Traieste`ti copilaria!
In primul rand invata sa scrii corect.Ai probleme mari cu gramatica.Trebuie sa iti asumi greseala si gata.Nu este doar greseala ei, este si a ta.Trebuia sa pleci daca nu vroiai.Ai acceptat=> este copilul vostru.Deci accepta greseala si mergeti inainte impreuna.E singura solutie demna.Gandestete cum se simte ea acum ca e parasita si cu un copil...