| vanessa12345 a întrebat:

Uitati, am nevoie de ajutor, de fapt prietena mea are. Ii place de un tip si m-am gandit sa o ajut. I-am dat multe sfaturi dar n-au mers. Cu ar putea sa il cucereze? In plus vine ziua ei de nastere si mi-ar placea sa ii fac bucuria asta. DEci ma ajutati? Ms. Funda pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| rOXY12394785 a răspuns:

1. trebuie sa-i spuna in fata cea ce simte pentru el
2 a doua zi sa- ceara o intalnire
3 sa se imbrace cat mai sexi
4 trebuie sa afli ce gusturi are
5 dfaca iese la o intyalnire cu el trebuie sa-i aprobe toate raspunsurile 6 si sa -i spuna cat de mult il iubeste
7 nu trebuie sa fie timida
8 sa-l sarute, sigur nu va refuza
9 ce se va intampla eu nu stiu dar depinde si de ea

5 răspunsuri:
| rappysv a răspuns:

Ii poti spune prietenei tale sa fie mai sincera... si sa se astepte la un refuz pentru nu a fi devastata

| seby8873 a răspuns:

1.Nu spune cucereze ci cucereasca.
2.Eu daca asa fi in locul tau as sta in banca mea daca nu stiu cum sa o ajut.
3. Vorbeste tu cu tipu ala si zi asa: 'bai fernando uite care e treaba, mi-a spus tipa asta ca ii place de tine, du-te si fa si tu un pas, fa ceva in legatura cu asta.' Vine ziua ei dai tu de la tine 20 de lei sa ii faca un buchet frumos sau 3 fire de trandafir (neambalat bineinteles) si daca ea nu il cheama la ziua ei atunci cheama-l tu. succes P.S. - Eu asa as face

| WizKhalifaa a răspuns:

Las-o sa il "cucereze" singura...

| wewe13 a răspuns:

Trebuie sa-l " cucereasca ", nu sa-l " cucereze " laughing, spune-i sa faca ce simte, sa vorbeasca cu el, sa isi gaseasca lucruri in comun, apoi totul va merge de la sine