Probabil ca nu a raspuns marturisirii tale tocmai pentru ca este o persoana mai timida, dar asta nu inseamna ca tu nu i-ai atras atentia cu nimic. In acest caz, cred ca ar trebui sa ai multa rabdare, sa-i castigi increderea
E foarte drăguț la ce te-ai gândit.
Ai putea să o ții în brațe, fii curtenitor, fii plăcut, un gentleman. Crează o atmosferă între voi și sărut-o, după care cere-i să fie cu tine.
Va fi foarte frumos! Mult noroc!
Nu poți ști ce e în mintea unui om, dar eu nu cred că te-ar respinge, pare să accepte situația.
O singură chestie... Banchetul e peste câteva luni. Într-un minut se pot întâmpla multe, darămite în câteva luni. Nu știu dacă să aștepți atât.
Oricum asta rămâne la latitudinea ta.
Pana o sa ai tu banchetul, ti-o sufla altul de o mie de ori.Intreab-o cat mai repede.
Hmmm..nu fi atat de sigur ca nu va fi cu altul pana atunci.niciodata nu se stie, iar eu am invatat o chestie: lucrurile la care nu te astepti se intampla si invers. sunt atatea ocazii dragute cand poti sa o intrebi. in weekend poti s o rogi sa iesiti numai voi 2, de 8 martie poti sa ii faci un cadou si sa o scoti undeva in oras sau de saptamana altfel...nu astepta pana la banchet. nu stii ce se va intampla pana atunci.chiar iti place sa tanjesti dupa fata iubita?!
''
Nu frate adica ea nu e genu sa vb cu toti baietii si nu mi-o ia nimeniluat-o nimeni si nici nu o sa mi-o ia!''
Mi-a placut asta.Asa da
Nu te mai gandi atat de mult, lucrurile cele mai frumoase in viata sunt imprevizibile si spontane. Poti sa o iei in brate si daca reactioneaza bine sarut-o
Ia o prin surprindere. poate o sa ti suna cam aiurea, dar o poti urma cand merge acasa, ii zici ca ii tii geanta si asa vorbiti...sau na, o conduci pana la autobuz daca nu merge pe jos timizii au nevoie de fapte, nu vorbe.sa nu pari foarte entuziasmat, o s o sperii si poate o sa se gandeasca la altele
linarkfts întreabă: