,,skumpah mea hai sa ne intalnim maine la.(unde te duceai uh cu ea) si sa mai vb cu mi-e dor de tine...te iubesc mult de tot si sa imi spui la ce ora sa ne intalnim.te pup si te iubesc:X:*,, cam asta ar fi... poate o s-o faci geloasa si a 2 zi te intalnesti cu o fata in loku in care zici in mesaj hai da-mi o funda cu nu m-am khinui degeaba
Ma,pui intrebari aici de 3 luni in care te vaiti de aia.cat mai stai dupa fundu' ei? Nu ti s-a mai luat de mofturile, fazele si copilariile ei.cica greseste seara mesaje.Pai hai ca se intampla 1 data dar nu mereu, si tu, chiar asa te cobori la mintea ei?
Incep sa cred ca'ti meriti pitipoanca de care te tot vaiti de atata timp!
"iubito de abia astept sa te vad maine.m-am gandit toata ziua la tine.sti cat de mult te iubesc " si apoi ii trimiti fostei tale:a scuze, nu era pentru tine mesajul...dar poate totusi nu o sa creada pentru ca procedezi la fel ca ea.mai credibil ar fi daca te-ai plimba cu o fata(o prietena oarecare, nu stiu) pe undeva unde stii tu ca ea te-ar putea vedea. poate asa reusesti sa o oftici
Skz ca vb asa dar ce baiat sta dupa o fata care trimite mesaje din greseala, dao d.cu nu mai sunt fete pentru tine, tocmai la astea ai ajuns?
Buna imi place prietena ta =]] si eu as fi facut la fel daca eram despartita =]]. Eu una zic ca te iubeste si respectivu' cu care sta e doar un moft. App corect ar fi sa nu ii faci la fel si sa ii spui direct in fata : Ale naibi mesaje ce coincidente =]]