| TotEu1993 a întrebat:

Un mic sfat de la voi... Daca fosta/fostul prieten ar sta cu un baiat/fata de etnie rroma. dupa ce s-ar desparti de ala(cica sta doar asa de distractie.si ai place ca se ascunde de parinti) ar dorii sa se impace cu tine. ce ai face? Am fost dezamagit si mai sunt de cand am aflat cu cine a ajuns sa stea, exact ce nu suferea ea.si pentru ala sa certat cu mine, ca na acum chiar nu ai mai sufar pe astia de etnie rroma si l-am facut magrebian pe ala big grin
Ti-ai mai dorii sa te impaci cu ea/el? sad
cel mai bun sfat si cel mai bun argument primeste FUNDA!

2 răspunsuri:
| jordan210cm a răspuns:

Cum frate,cand te insala pentru un rrom,te paraseste si se **** cu ala, tu iti mai doresti sa ii vezi macar fata, nu mai zic sa o **** dupa ce ti-a paradit-o tiganu.Sa zicem ca se desparte de ala si ea vrea sa se impace cu tine si accepti, atunci cum crezi te priveste de atunci inainte, nu cumva ca pe un papagal?

| carmynutza1988 a răspuns:

Cred ca oricine era in loku baiaului aluia pentru care sa certata cu tine s vaty despartit, tot il ''urai'' sa zic asa. e vb de orgoliu, mai ales ca e rrom:d daca o iubesti, si ea pe tine, daca vaty simtit bine impreuna si daca inima ta chiar o mai vrea atunci mai dai o sansa, orikine o merita. insa convingete ca te iubeste, ca merita. succes! sper ca team as! si daca vrei sa-mi dai si funda nu ma supbig grin bye