| Vladutz96 a întrebat:

Unei fete ii place de mine. Ea e clasa a V-a si eu sunt clasa a VIII-a. Dar ea are 12 ani si eu am 14 ani. Dar mie imi place de ea si de mine. Ce sfat imi dati? Pls dau funda.

Răspuns Câştigător
| Ale14me a răspuns:

2 ani diferenta - e perfect, nu ai dc sa nu iesi cu ea dace iti place de ea si ei de tine, probabil ca prietenii tai te tachineaza, probabil asta e lucrul care te face sa fii nesigur in cea ce va priveste. Trebue sa ignori comentariile de gen ca,, tu esti in a-VIII-a si ea in a-V-a" si nu mai stiu eu ce...

5 răspunsuri:
| AngiiiBlake a răspuns:

Da-i fetei o sansa. Daca si tu o placi, dati-va o sansa. Si eu sunt clasa a VIII-a A. Bafta!

| Ralu13 a răspuns:

Pai si eu am 12 aniwinking dar sunt a VI-a big grin si am fost cu un baiat de 14 ani... am fost impreuna cam 1 an si ceva si pot spune ca totul a fost minunat. Daca ti la ea da-i o sansa; " Dragostea nu are varsta ". big grin

| Vladutz96 explică:

Ale14me ai dreptate in privinta cu prietenii dar nu ii bag in seama, nu imi pasa ca rad sau nu de mine. Mersi la toti pentru raspunsuri.

| cir3sica a răspuns:

Daca si tie iti place de ea dai o sansa sti cum se spune dragostea nu are varsta deci ar trebui sa incerci si sa vezi ce iese

| djbretonell a răspuns:

Nu cont daca e mai mica decat tine odata ce o placi. consider ca ar trebui sa vb cu ea. si fa ce simti nu te lua dupa cei din jurhee hee succes!