anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma. Eu am 12 ani si plac un baiat care are 13. I-am scris un mesaj pe mess, dar a crezut ca este o gluma... iar eu i-am spus ca cineva mi-a aflat parola si ca n am fost eu.....suntem foarte buni prieteni. Va rog ajutati-ma ( fara raspunsuri rautacioase) Cel mai bun primeste fundita

Răspuns Câştigător
| SweetSecrets a răspuns:

Cand el ti-a zis ca a crezut ca era doar o gluma, tu trebuia sa-i spui ca sentimentele tale sunt sincere si nu ai glumit nicio clipahappylove struck.
Acum ar fi cam greu sa te creada avand in vedere faptul ca l-ai mintitwinking, dar uite o idee;
Ii spui ca tu i-ai zis prietenei tale cele mai bune ca iti place de el iar ea, stiindu-ti parola i-a trimis acel mesaj fara ca tu sa stii.Binenteles te pui de acord cu prietena ta in legatura cu astawinking.
O alta solutie ar fi sa lasi asa situatia, sa nu-i mai zici nimic si sa ramaneti prieteni in continuarehappy, dar sa nu mai folosesti acel id.Eu ti-as sugera prima varianta daca tu chiar il placilove struck

1 răspuns:
| CoolGirlLoveYou a răspuns:

Daca iti doresti sa afle ca il placi ii poti spune ca nu este nici o gluma si ca il placi cu adevarat. Daca si el simte ceva pentru tine isi va da seama ca e adevarat.Eu zic sa mai incerci.
Mult succes happy