| Izzza3 a întrebat:

Va rog ajutati-ma si pe mine cu o problema...
In luna octombrie nu mi-a venit deloc cm, dar in luna septembrie mi-a venit pe 24, m-a tinut pana pe 30.Am avut contacte sexuale impreuna cu logodnicu meu,tin sa mentionez ca niciodata nu si-a dat drumu in mine, pentru ca inca nu ne dorim un bebe si plus de asta de vreo cateva zile app o sapt jumatate imi curge cam mult lichid. oare sunt insarcinata? nu am nicio sintoma, doar ma doare burta...ce sa fac? inca nu mi-a venit... oare sunt insarcinata?

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cine sti de ce iti intarzie dar fa un test de sarcina sa fi sigura daca e sarcina sau nu

| Maaryyneelaa a răspuns:

Poate este vorba doar de o dereglare hormonale si sa aiba loc o intarziere,iar acel lichid poate fi cauza unei infectii vaginale,dar cel mai bine ar fi pentru un moment sa-ti iei un test de sarcina ca nu costa mult si vei vedea,si ai face bine sa te duci si la un consult ginecologic,sa afli despre ce e vorba in legatura cu acel "lichid" de care zici tu,ca mai tarziu sa nu se agraveze,nu excludem posibilitatea unei sarcini(chiar daca el nu a ejaculat in tine)dar pentru linistea ta,ia-ti un test de sarcina si fa-ti un consult ginecologic,ca probabil iti va da ceva pentru spalaturi vaginale, depinde de gravitatea situatiei, sau daca este sau nu vorba despre o infectie! Aveti grija si data viitoare apelati la o metoda contraceptiva, de exemplu prezervativul, ca te poate feri si de alte infectii.Ca de exemplu poate ai o infectie tu faci tratamentul, si cand aveti contact sexual sa se reintoarca infectia, asa ca mai bine protejati-va! Sau ia anticonceptionale! Succes!

| Izzza3 explică (pentru Maaryyneelaa):

Hey am facut testul este negativ :*, dar il vor repeta peste cateva zile iar..nu stiu ce o fi.

| Maaryyneelaa a răspuns (pentru Izzza3):

Deci posibil sa nu fi ramas insarcinata! Felicitari! Mai fa unul sa fii si mai sigura!

| Vix999 a răspuns:

Ai logodnic si inca nu stii regulile vietii? Tie ti se pare normal ca in loc sa-ti faci un test de sarcina urgent ca sa aflii cat mai din timp ce si cum...tu pierzi timpul pe aici unde media de varsta e 14-15?

| AngelliGina1981 a răspuns:

Daca nu vreti copii de ce nu folositi prezervativ sau pilule? Daca zici ca e logodnicul tau inseamna ca esti destul de mare incat sa constientizezi, ca doar nu te-ai logodit la 15 ani. Ia-ti un test de sarcine, e vreo 3-4 lei. Du-te la ginecolog sa te consulte si sa-ti dea contraceptive si intreaba-l despre simptomele sarcinii.

| 83MaryuS a răspuns:

Un simplu control medical, te scoate din dilema happy un consult de 15 min si stai linistita, afli care este cauza si ce sa faci pe viitor happy

| bestiutzzzzza a răspuns:

Cel mai sigur un test de sarcina si scapi de griji laughing

| OFERraspunsuri a răspuns:

Cel mai simplu, ia-ti un test de sarcina