Buna,
sfatul meu e sa nu o iei in seama.
mereu cei care invata sunt tratati ca naiba de restul.
stii, cretinii raman cretini.
incearca sa vezi partea buna a paharului.
dar ce blog are inteligenta?
vreau sa-i vad opera de arta.
uite, eu iti dau blogul meu
www.calina-ioan-alexandru.blogspot.com
Tu fii mai tare ca ea, nu o lua in seama.
,, Doar cei slabi prefera indiscretia "
Tu nu ai prietene in clasa aia? Sau prieteni baieti Vad ca prin cuvinte nu poti s-o potolesti ca n-are prea multa minte. Ori n-o mai bagi in seama si treci pe langa ea cu nasu' pe sus. ori ii aplici o mama de bataie impreuna cu niste prietene dea tale [ sau veriasoare, rude, daca ai zis ca toata clasa e pentru ea ]. Daca maicasa spune ceva sau diriginta ta... sari cu prietenele tale si negi totul. Se va potoli ea odata si odata. Baftaa; x.
Incearca sa fi si tu mai atragatoare ca sa ai si tu cativa colegi de partea ta. Si comenteazai de fiecare data cand iti comenteaza. Comenteazai inapoi nu o lasa doar pe ia sa te umileasca. Umilesteo si tu ca sa vada cum el. Fa-ti si tu blog si scrie chestii urate despre ia. pune-o o porecla nasoala ca sa nu fie nevoie sa-i scrii numele pe blog. strigo cu porecla aia. in caz ca le va arata parintilor blogul tau si ca ai scris chestii urate despre ia. parinti nu o vor crede deoarece akl nu scrie numele ei ci porecla. Iar parinti nau de unde sa stie si ca creada ca tu ii zici asa ei.
Las-o sa verse din ea tot si nu te mai consuma caci pe asta se bazeaza.Ar trebui sa-ti vina sa rizi de-adevaratelea si cind termina intrebi;-Nu mai ai nimic? Ai terminat chiar tot despre mine? Incearca acum despre rudele mele.
Aia e cea mai mare zdreanta din lume ce cu*va si pitipoanca parerea mea
1incearca s-o faci de ras cumva zi in fata intregi clase un lucru imaginar de exemplu :da atuncia cand ti-am dat 5 lei sa imicureti adidasi ai vrut nu ea sigur ca o sa nege da tu spune asa :amu nu nega ca stiu eu bine ce ai facut si asa mai departe gasesti tu niste lucruri sai le zici
simai incearca saofaci de ras in fata intregi clase scoli
sperio cu ceva pune-i apa la cur si spune ca sa pisat pe ea chesti din astea care o sa o faca dintr-un hero in zero etc... vezi poate reusesti sau daca nu reusesti cu astrea fa foarfeaca hartie piatra o anesteziezi cu opiatrea o tai in bucati cu o foarfeca si o invelesti toata in hartie si o puila container si asea te scapi de o pitipoanca
Atacul este cea mai buna aparare, de cate ori vezi sau gasesti ceva 'compromitator' ataca direct, nu astepta!
...
sau pune`i id-ul aici, sau blogul ...sa ne distram si noi putin
Sauuu te razbuni o injuri o iei la bataie si te prefaci ca nu s-a intamplat nimic. mereu a mers
linarkfts întreabă: