Buna!
Pentru faza cu saruturile si astea, poate nu e genul de baiat care sa faca d-astea in public. Acum, cred ca te-a chemat pentru a dezvolta gasca de iesit, dar din jigniri reiese clar ca numai tine la tine. Daca cumva a facut si acolo niste glume proaste pe seama ta, e probabil sa te fi chemat si pentru asta. Nu stiu ce sa zic, din ce mi-ai descris tu, imi pare un nesimtit.
Ce mai cauti tu in anturajul acestui individ? A fost destul de badaran cu tine, de ce nu-i intorci spatele?
Noi,oamenii,putem mult accent pe faptele altora, care sunt NIMICURI.chiar trebuie sa iti faci griji de la asta? Nu-l mai baga in seama.
Nu te iubeste nici pe tine si nu o iubeste nici pe ea. Isi bate joc si asta ar trebui s-o vezi cu ochiul liber.
Pentru mai multe sfaturi acceseaza meniul contactati-ne de pe : educatiasexuala.ucoz.ro/
Sfatul meu este sa nu-i mai dai atentie.
O zi buna!
Mie chiar nu-mi mai place de el, dar m-am dus in oras cu ei sa vad ce vrea.Eu credeam ca vrea s ma faca geloasa sau ceva...dar cum ati zis si voi, cred ca doar a vrut sa isi mareasca gasca sau sa astepte sa fac ceva jenant pentru. a ma pune intr-o lumina proasta.