| MyhaytzaDjBeTa a întrebat:

Vorbesc cu o fata pe chet de 6 luni si am fost cam timid sa ii zic sa fim impreuna, ea mi-a spus acum cateva zile sa nu imi fac planuri in vara asta ca are ea planuri cu mine, credeti ca ma place?

Funda!

Răspuns Câştigător
| EUBMV89 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa incerci sa ii dai de inteles, spre exemplu sa ii spui ca iti plac ochi ei, sau parul ei, etc... fa-i complimente, fa-o sa simta ca te intereseaza de ea si ca nu iti place doar fizicul, dar te sfatuiesc sa nu incerci sa o saruti sau sa o atingi in anumite locuri (ma refer, sa ii pui mana pe fund spre exemplu sau chestii de genul). Eu stiu intreab-o ce ii place sa faca in timpul liber si oferate sa faceti impreuna (spre exemplu sa alarge sau sa mearga de cumparaturi, etc). Asa vei petrece mai mult timp cu ea, dar sincera sa fiu din ce ai spus tu cred ca ea nu este chiar timida si e posibil ca lucrurile sa decurga mult mai repede decat te astepti. happy

8 răspunsuri:
| sebysebyca a răspuns:

Pe chet? ma, du-te de aici cu chetul tau!

| MyhaytzaDjBeTa explică (pentru sebysebyca):

Mai greseste si omu! Te gasisi tu repede sa criticilaughing

| EUBMV89 a răspuns:

Tot ce e posibil, eu banuiesc ca da.

| EUBMV89 a răspuns:

Eu nu i-as spune unui baiat sa nu isi faca planuri pentru ca am eu planuri pentru el daca nu as simti nimic pentru acel baiat.

| MyhaytzaDjBeTa explică:

Miine ma duc cu ea la piscina ce cuvinte sa ii spun ca sa o cuceresc?

| EUBMV89 a răspuns (pentru MyhaytzaDjBeTa):

Si daca ajungeti mai departe fi tandru cu ea fetelor ne plac abieti sentimentali. happy E u cred ca va iesi totul bine. Mult succes.

| MyhaytzaDjBeTa explică (pentru EUBMV89):

Mersi mult si in plus aveam acelasi caracter ne plac acelasi lucruri si suntem aceeasi zodie big grin

happy Nu ai pentru ce, doar incerc sa ajut cat pot. Ma bucur ca coincideti in atatea lucruri, asta este un lucru bun.

Eu te sfatuiesc sa incerci sa ii dai de inteles, spre exemplu sa ii spui ca iti plac ochi ei, sau parul ei, etc... fa-i complimente, fa-o sa simta ca te intereseaza de ea si ca nu iti place doar fizicul, dar te sfatuiesc sa nu incerci sa o saruti sau sa o atingi in anumite locuri (ma refer, sa ii pui mana pe fund spre exemplu sau chestii de genul). Eu stiu intreab-o ce ii place sa faca in timpul liber si oferate sa faceti impreuna (spre exemplu sa alarge sau sa mearga de cumparaturi, etc). Asa vei petrece mai mult timp cu ea, dar sincera sa fiu din ce ai spus tu cred ca ea nu este chiar timida si e posibil ca lucrurile sa decurga mult mai repede decat te astepti. happy