| 1DobreMihai1 a întrebat:

Vreau sa fac o fata sa ma placa dar nu stiu cum, mentionez ca sunt cam timid pan ma acomodez cu,, peisajul" si din cauza asta pierd foarte multe oportunitati...
Chiar imi place de ea si va rog sa imi spuneti cum ar trebui sa incep, (si sa continui)happy
Astept raspunsuri
Multumesc Anticipat!
PA PA!

Răspuns Câştigător
| xXPandaXx a răspuns:

Hmmthinking Daca esti timid incearca sa te apropii de ea putin cate putin, sa incepi sa vorbesti cu ea despre chestii marunte pana te acomodezi, air dupa aceea incearca sa fii aproape de ea, sa o sustii in ceea ce face, sa ai grija de ea si poate cu timpul o sa'si dea seama ce sentimente are pentru tine. Niciodata sa nu o lasi singura, daca sufera fii alaturi de ea si niciodata sa nu o minti, sa fii foarte sincer si daca vreodata te intreaba daca o placi raspunde'i, spune-i adevaru. Baftapuppy dog eyes

| 1DobreMihai1 explică (pentru xXPandaXx):

Da dar chestiia este ca suntem din comune diferite si ne vedem foarte rar (o data pe saptamana) sambata sad

| xXPandaXx a răspuns (pentru 1DobreMihai1):

Pai, invit-o in oras sau ceva si vorbiti atunci, tot timpul sa o intrebi chestii despre ea, daca te intreaba ceva sa nu o minti si chestii de genul asta:3

2 răspunsuri: