Nu exista ma abtin de la mancare si nu slabesc, eu am facut o mica restrictie calorica si am dat vreo 6 kg in 2 lunii,fara sa ma infometez,am renuntat la dulciuri si sprite, acum urmeaza mancare in oras si renuntarea la coca cola si dulciuri, chipsurii, daca isi este pofta de dulce vezi de miere bio naturala si legume, un fruct, nu e vorba de stil e vorba de calorii, isi garantez eu daca manci din orice tip de aliment 500 de calorii vei slabi, caloriile conteaza
Nu manca seara mai tarziu de ora 18, iar cand iti vine sa mananci bea apa, este greu dar sigur
Cred ca ai o problema de vointa si nu una de organism. Pentru a slabi ai nevoie de foarte multa ambitie, pe langa sport si regim, desi ar trebui schimbat complet stilul de viata. Nu o sa ai rezultate intr o saptamana, doua sau trei, este un drum mai lung si de aceea trebuie sa te motivezi mereu. Ai incercat sa consulti un nutritionist? Iti poate face un plan de alimentatie cu ce iti place tie sa mananci. Apoi la sport, tot pentru a te motiva, poti sa apelezi la un antrenor personal daca iti permiti. Insa toate lucrurile astea sunt in zadar daca nu iti impui singur, nu te disciplinezi. Poti sa mai faci un lucru, cand simti ca vrei sa o lasi balta uita te la poze cu tipi care arata bine, lucrati si propune ti sa ajungi asa.
Te inteleg perfect acum 17 zile aveam 93 kg la 1.69 la 16 anii acum am 86.2 de kg am avut ambitie nu ma placeau fetele Nu ma placeam eu cand ma uitam la mine asa am inceput o dieta exagerata pentru 7 zile mancam doar un ou fiert la 4 faceam 5 min de alergare dupa masa dupa 7 zile am mai crescut dieta acum. mananc 2 oua prajite fara ulei dimineata la cina mananc pulpa pui sau piept fiert dupa pus in tigaie fara ulei doar 2 feli de paine max la 4 daca mi-e foame fac un ou fiert dupa 18:30 NIMIC TREBUIE SA AI AMBITIE O SANITI FIE GREU REZULTATELE SE FAC GREU DAR INTR-UN AN MIAM PROPUS SA FAC 73-70 KG TE-o recomand
Încearcă să bei pentru o lună doar sucri făcute de casă fără să mănânci.