| ASimpleUser a întrebat:

vreau sa va pun o intrebare! fosta mea iubita vrea sa fie din nou cu mine iar eu nu stiu ce sa fac pentru ca unii imi spun ca ea spune lucruri urate despre mine cand nu sunt eu in preajma si de aceea decizia mea este grea pentru ca eu o iubesc dar nu mai stiu ce sa cred? dau fundita+vot!

Răspuns Câştigător
| alexutza003 a răspuns:

Nu mai ce spun toti ascultati inima si fa ce crezi tu ca e cel mai bine daca consideri ca merita sa va impcati impacate cu ea dar intotdeauna sa te astepti si la finalul negativ

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In primul rand gandeste-te de ce ai terminat relatia prima data si daca a fost ceva grav fii sigur ca din nou va repeta greseala.

| porto89 a răspuns:

Altu care vrea sa linga unde a scuipat I don't want to see

| Evolution a răspuns:

Păi vezi şi tu, dacă zici fosta atunci trebuie să te fii certat cu ea pentru ceva... eu zic să pui pe cineva să vorbească cu ea despre tine... şi atunci vei afla happy

| xPlode a răspuns:

Asa patesc cu o fata din cls a 9 si st a 12 sa nu te puna dracu ca nu-i bine credema.am stat de vreo 2 ori cu ea dar ma injurat in fata.si at i-am dat trei palme

| Andreea_1567 a răspuns:

Eu zic ca ar fi mai bine sa-ti asculti inima, deoarece ei nu au nici o dovada ca ea ar fi spus ceva de tine si sunt invidiosi pe tine ca petreci mult timp cu ea sau, poate sunt invidiosi