| Antonia_4783 a întrebat:

Sall.TPU.Vreau sa vad daca am facut o alegere buna! PE 18 iunie 2011 am plecat cu iubitul meu in bulgaria. Cand am ajuns am mers la hotel, dar camera lui nu era rezervata, ni s-a spus la receptie ca cei de la agentie nu au rezervat o adooa camera.Eu i-am spus iubitului meu sa stea cu mine in camera si a acceptat nu a refuzat(mentionez ca eu si cu el nu am facut niciodata dragoste). Ne-am instalat in camera si in fine. Seara urmatoare dupa ce am venit in camera am inceput sa ne sarutam si el s-a pus peste mine(la modu figurant) si ne-am asezat in pat si am inceput sa ne dezbracam incet-ancet.In seara aia toate lucrurile se schimbase parca a fost iubire ca-n filmele romantice(nuXXX)
si ne-am trezit dimineata imbratisati si el m-a intrebat daca ma simt bine daca e in regula ca mi-am pierdut virginitatea, eu i-am spus ca nu-i nimic rau! Mentionez ca eu am 17 si implinesc 18 pe 26 iunie iar el are19. Credeti ca e bine sa imi pierd virginitatea la 17 ani!

Răspuns Câştigător
| Letheyann a răspuns:

Cred ca esti singura care se mai intreaba asta la 17 ani! sincer sunt bucuros pentru tine, pentru ca te-ai simtit bine, si tocmai de aia am sa te intreb si eu:Te-ai simtit bine cu adv? sau ai facut-o doar pentru el? nu faptul ca iti pierzi virginitatea la 17 ani e problema, ci daca ai vrut cu adevarat asta, si daca te-ai simtit bine cu el.intreaba-te lucrurile astea si vei vedea ca iti vei da singura raspunsul daca a fost bine sau nu.varsta ideala nu exista in dragoste.
Cheers happy

12 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Da, e bine.

| Nextone a răspuns:

Nu te mai ingrijora totul a venit de la sine si sunt sigura ca te-ai simtit bine. Iubiti-va in continuare!

| Dєєค a răspuns:

Sincer e foarte bine la ce varsta ti-ai pierdut virginitatea. Cred ca ai fost pregatita si moral si fizic :* Nu ai mentionat mai sus daca te-ai protejat sau nu, daca nu ar fi bine sa faci un test de sarcina

| Colla a răspuns:

Unele si'au pierdut'o si la 8 ani dar tu gandeste'te daca s-a protejat.

| Emonik_7113 a răspuns:

Ai o varsta destul de inaintata, si te felicit pentru ca esti una din putinele fete care mai sunt virgine la aceasta varsta.
Si nu cred ca e nimic rau, daca va iubiti... :*

| Helenèa a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine sa nu ceri parerea nimanui. Din moment ce tu te simti ok cu asta, nu conteaza ce zice unul sau altul. Altele isi pierd virginitatea la 13-14 ani. Daca va iubiti si daca rel e serioasa, cu atat mai bine. Acum relatia voastra e la alt nivel, nu e nimic gresit in asta!

| MadaB a răspuns:

Te gandesti ca poate asta a fost o strategie de-a lui? oricum, in dragoste si in razboi totu-i permis. important e sa te fi simtit tu bine si atat conteaza. dragostea nu are varstawinking

| AndraSt a răspuns:

Daca ti-ai pierdut virginitatea inseamna ca (poate) ai ramas insarcinata si e foarte greu sa intretii un copil la 17 ani. funda?

| Antonia_4783 explică:

Mentionez ca m-am protejat, sa nu risc cumva o sarcina.

| Antonia_4783 explică:

Aia era sora mea care a intrat pe contul meu, pentru ca imi stia parola dar am schimbat-o daca te intereseaza

| MoNik_4396 a răspuns:

Da...daca tipu' te merita cu adevarat

| freestylexx a răspuns:

Of ce frumos laughing rolling on the floor))))))) in intrebarea cealalta adica ai mai pus una dupa asta ai 12 ani si 39 kg si sa slabesti?smug rolling on the floor)))