| andreea25ani a întrebat:

vreau si eu sa mi se raspunda la aceasta intrebare! am 25 ani si vreau sa cuceresc un baiat tot de 25 ani si nu stiu cum am incercat multe ca sa incerc sa-l sarut! dar toate in zadar! si el ma iubeste dar e foarte timid vreau sa-mi spuneti niste expresi cu care sa-l cuceresc! o sa para absurd dar fac si meditatii la mate cu el si merg la el acasa! de obicei pleaca parintii lui de acasa si atunci am multe sanse! va rog ajutorrrrrrr! dau funda!

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Pune-i ceva la ochi si zi ca vrei sa ii faci o surpriza apoi cand e legat cu esarfa il pupi dar sari pe el pentru ca asa se va imblanzi.

5 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Ai 25 de ani si nu stii sa faci diferenta intre a iubi si a placea pe cineva?
cum poti sa spui ca te iubeste cand voi abia aveti ganduri sa va cuceriti?
fa si niste meditatii la romana, caci prin scrisul tau dovedesti ca ai lacune mari din punct de vedere gramatical.

| Danysan a răspuns:

Hmmm e cam Interesant daca e cum zici tu -puteti Incerca jocu simturilor-O sa il saruti asa Garantat :-p.

| Vi003 a răspuns:

Tu nu ai 25 de ani si problema semnalata de tine e doar in mintea ta. Fato, trezeste-te!

| BlakeLively a răspuns:

Faci meditatii la mate cu el? si vrei sa-l cuceresti cand pleaca parintii lui de-acasa?! GOD. Am vazut multe specimene pe acest site, tu esti una din ele! Sterge intrebarea, te faci de ras!

| loverboy111 a răspuns:

Cand nu e atent il saruti iti zic eu ca o sa ii placa