| bbykka a întrebat:

Sall, TPU love struck deci e un tip in liceu care imi cam place xD este tot clasa a X a, dar profil diferit. ceva idei sa ma bag in seama? =) mentionez ca si el se uita la mine de fiecare data cand ma vede; X funda la cel mai bun raspuns

3 răspunsuri:
| SweetSecrets a răspuns:

1)Cunosti vreo fata de la el din clasa? Daca da roag-o sa va faca cunostinta, iesiti in curtea scolii si mai vorbitihappy
2)Fa rost de id-ul lui, dar asteapta sa te bage el in seama.(u ai facut deja primul paslove struck). Daca te intreaba de unde ai id-ul lui nu ii spui ca iti place de el si l-ai vazut la scoala ci ai facut schimb de listelaughing

| savingyou a răspuns:

Salut bbykka, sincer am avut si eu asa o situatie! daca se uita la tine de fiecare data cind te vede inseamna ca te place, dar probabil ca e foarte timid si nu are curajul sa se apropie! Daca vei incerca sa vorbesti cu el intrebindu-l diferite lucruri o sa se sperie si o sa se indeparteze.Asa ca trebuie sa te comporti foarte indiferenta cind el e prin preajma, dar uneori sa-i mai faci ochi dulci si sa-i mai zimbesti! Cind va fi gata sunt sigura ca o sa se apropie si o sa iti vorbeasca, poate chiar vaa iesi ceva mai mult decit prietenie! succes!winking

| msil3 a răspuns:

Pai.Te poti baga singura in seama intrebandul
1) Ce faci?
2) Ce note ai la obiectul?
3) Iti place sa faci?
4) Esti un amator de?
5) Iti plac fetele cu parul?
6) Iti plac fetele cu echii?
7) Ce ai dorii sa facii cu viata ta?
8) Care a fost ultima ta nebunie?
9) Cu cine ai dorii sa iti impartii viata?
10) La ce scoala ai invatat?
11) Care a fost primul tau sarut?
12) Ai niste intrebari ce ai vrea sa le adresezi celui din fata ta?
13) Ai vrea sa ne intalnim la un suc?
14) De ce iti place viata?
15) De ce adori sportul?
16) Ce fel de muzica asculti?
17) Ce fel de baiat esti?
18) Cum ai vrea sa fie fata cu care sa iti imparti viata?
19) Ce ai dorii sa faci cand vei termina liceul?
20) Ai de gand sa mergi la facultate cu persoana din fata ta
Sunt mai multe intrebarii Dar acestea dau mereu Roade