| Jessica_6123 a întrebat:

Sall tuturor! am o problema.cm trebuia sa-mi vina pe data de 28 octombrie suntem in 9 decembriesad...eu nu aveam cm regulat dar in ultimele 6 luni-1an venea regulat sau cu 2-3 zile inainte sau dup, inainte sa mi se regleze cat de cat nu-mi venea 1luna sau 2, dar nu-mi era frica pentru ca stiam ca nu facusem nimic. dar acum imi este frica.nu am greturi, dar am mici pofticelesadieri am avut chilotul patat, am crezut ca mi-a venit cm, dar nimic si aseara la felsad nu era o culoare deschisa cum e normal era spre maroniusad oare sunt insarcinata?cryingmaine imi fac un test, nu stiu ce am asteptat pana acum...am crezut ca iar mi se intampla ca acum 1an sa nu imi vina 1-2 luni.VA PWP SI VA MULTUMESC!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sex ai facut? Ca daca nu ai facut sex in ultimele 4-5 luni, nu poti fi insarcinata, ci doar bolnava.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti insarcinata 100%.

| monique a răspuns:

Cel mai sigur e testul, dar e probabil sa fie si o dereglare hormonala. Trebuie sa ai grija de tine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitarii! daca e fetita sa ii dai numele niculina ca asa o chema pe nasa

| Jessica_6123 explică:

Sall! am facut 2 teste...sure check si barza...la surecheck au iesit amandoua liniile de aceeasi culoare.la barza prima a iesit rosie, iar a doua de un roz pal.deci sunt insarcinata nu?sad totusi a iesit si a douacrying stiti cumva cat costa analizele la sange pentru testul de sarcina? va pup