| ZyReXe a întrebat:

Sall Va rog dati-mi hackuri de NFS World sau sau sa imi ziceti dc daca intru pe site-uri din astea http://fastyshare.com/eCwss1BIO8gpFp9# care le-am luat de pe youtube pentru ca acolo la com scria Awesome cheat it works numa chesti de bine si is mai multe genuri de site-uri din astea si scrie la comm pe you tube la fel cu awesome cheat si din astea si cand intru eu sa-l downloadez zice complet e a survey to unlocked download dau acolo pe un survey delea *** imi intra pe ceva si iti arata cand mori care ii persoana ta iubita chesti si dupa aia scrie pe site ul normal ca verifica downloadul dupe ce am dat pe un survey delea si dupa aia scrie not check yet parca si dupa aia iar scrie verifica download si iar not check yet si numa asa scrie si odata am completat un survey am bagat acolo nume adresa tot ce trebuie si a mai trebuit si sa trimit sms si mi-a luat vreo 3euro si tot na mers si pe net am gasit ceva ca nu valabil in tara mea de aia apar survey da ajutati-ma daca sunt si alte feluri in care sa fac as mearga(Romania=tara de ***)

Cat mai repede plzz Dau fundoi!
scuze de greseli de ortografie(scuze categorie)

1 răspuns:
| vlaaddd a răspuns:

E joc online, incearca cu wpe pro, dar nu cred ca exista filtre pentru asa ceva.

btw, Romania e tara de **** pentru ca e plina de oameni ca tine.