anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall vad ca baietilor le place sa prinda fetele de fund. daar... oare cum e sa prinzi un baiat de fundlaughing in sensul ca sunt destule nebune de astealaughing ei cum se simt atunci?rolling on the floorhee hee:*

Răspuns Câştigător
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Cum e sa prinzi? nu stiu, n-am prins happy Da daca vrei ma ofer sa ma prinzi happy si-mi zici dupa aia cum te-ai simtithee hee Cum ma simt cand ma prinde o fata de fund? Bine, cum sa ma simt. Nu rosesc, nu ma excit, doar te simti bine. M-au prins multe si chiar mi-ai zis ca am cur futabil, fain si bombat tonguewinkingsmug:*. Nu-i nimic ciudat sau iesit din comun, nici comic, si ma simt bine tongue:*

17 răspunsuri:
| Deny1333 a răspuns:

Eu de obicei fac chestia asta în glumă. Ce să facă, râd şi ei şi încearcă acelaşi lucru. Doar încearcă. laughing

| ALeXsSaY a răspuns:

rolling on the floor) e logic ca unui baiat ii place sa atinga o fata.si normal ca si invers laughing dar e cam ciudat pentru ca fetele sunt de obicei sunt timide.hmm, daca as pati-o cred ca m-as simti putin cam. excitat? blushing mda, asta e cuvantul laughing oricum, daca e o atingere reciproca te duce cu gandul la sex sau cel putin petting.laughing deci ar fi misto laughing si placut big grin

| sylar2007 a răspuns:

Se simt binebig grinmie imi place cand iubita ma prinde de fundlaughing

| FrozEenSoul a răspuns:

Fain, Garantat!

| rino90 a răspuns:

1. ciudat
2. nu o face daca nu ti-e prietenu tau

caramela
| caramela a răspuns:

Buna dimihappy nu cred ca ar trebui sa ne surprinda gesturile fetelor, dar si al baietilor, pe vremea mea nu se punea problema sa te ciupesca un baiat ca in secunda urmatoare nu stia ce l-a lovit, astazi cred ca e un mod de abordare, o mica gluma, ori o bagare in seama, totusi nu mi se pare frumos mai ales sa mergi pe strada sa abordezi acest fel de " a te baga in seama" dar te poti astepta la orice in ziua de azi din partea tineretului, ciupitul ca ciupitul, dar ce te faci cand ei decurg la ceva mai mult.

| MariiLetz a răspuns:

Daca il prinzi de fund cel mai probabil se pune pe ras laughing...

| Stein a răspuns:

Pe mine m.a prins la scoala o fata de fund...nu ne cunosteam dar e placut sati puna o fata mana pe fund si cred ca si ceilalti sunt de acordrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oare cum se simt? laughing

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru anonim_4396):

Am mai zis... Cum sa ne simtim. Bine. Nui nimic nici ciudat, nici vorba comic, nici pervers nici nicicum. E normal... noua daca ne place fundu vostru sil prindem nu are de ce sa va simtiti ofensate, din contrawinking bucuroase ca, vb asa, " conduci asa buci "hee heetongue La fel e si la noi, am mai zis, am mai fost prins si mi so zis ca am cur futabil, fain si bombat, si no fost nimic ciudat, Mswinkingtongue si atat tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda. eu nu am prins niciun baiat neveer nu sunt genu de fata timida credeti-ma dar.totusi nah e cam aiurea dar pot s-o fac oricandlaughing la ce nebuna is uneorilaughing)

Fa-o tongue Nui ai dc sa fi timida, si nu trebuie s-o faci razand sau in gluma tongue Daca zice ceva ii zici ca are cur fain, futabil, bombat cum vrei tongue Sau ca mana ta so simtit atrasa irezistibil de fundu luihee heetongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tocmai azi s-a intamplat faza ca prinsul de fund la un baiat dar statiu un pic el mi-a luat mainile si mi lea pus pe fundul luilaughing
ce tare a fost adica noh am raslaughing
nu mi s-a mai intamplatlaughing)

Si macar daca ti le-a pus si ti-o spart el asa zisa timiditate, le-ai tinut macar acolo, l-ai prins un pic?tongue:* Si Recunoaste ca tio placutwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.l-am tinut din prima mi se parea cam ciudat dar l-am tinutlaughingm da a fost placutlaughinglaughing

Poi vezi tongue nu-i nimic ciudat i normal. Corpu uman ii ceva frumos si trebuia admirat. Nu-i nimic anormal, nu stiu ce va agitati asa cand sunteti prinse tongue in loc sa va bucurati ca aveti cur fain si atrage atentia tongue La fel poti prinde si tu, fara sa razi fara motiv, doar ca-ti place ce simti cand il prinzi si fundu lui si gata big grintongue Si crede-ma no sa se super nici unu. Da bine prinde si tu unu care are curu fain, nu scandura plat, rotund, si bombat tonguebig grin. Adica eu laughing. Stiu ca nu's multi, se gasesc greu si o vreme a trebui sa te abtii da amu asa sta treaba tongue

| pufoasa a răspuns:

Mie mi s-a intamplat sa imi prind prietenu de fundtongue ca ciuda ca doar el pe mine ma prinde, mi-am facut curaj si pact:d.a rosit putin dar dupa aia i`a placuttongue