| ForeverWarrior a întrebat:

Sall.Vi s-a intamplat vreodata sa nu credeti ca veti putea fi cu o persoana si s-au intamplat multe "coincidente" si orice se intampla parca erati meniti sa fiti impreuna si ati ramas impreuna nedespartiti?

6 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Bunahappy
Sincer mi s-a intamplat sa cred ca nu pot fi cu o persoana.Am avea atat de multe lucruri in comun, orice lucru ne apropia mai mult, parca era scris sa fim impreuna. Pana la urma destinul a fost de partea noastra si am fost impreuna mult timp, am fi vrut sa fim nedespartiti si sa ramaem impreuna toata viata...insa destinul se pare ca nu a vrut asta si ne-a indepartat unul de altul,insa noi nu ne-am dat batuti nici o clipa, am luptat sa ramanem impreuna, insa dupa lungi lupte destinul a invins, nu am reusit sa invingem si fiecare a lua-o pe drumul sau. Oricum chiar daca in realitate nu mai suntem impreuna si nici nu vom mai fi vreodata, va ramane in amintirea si in inima pentru totdeauna.De acolo nu il mai poate lua nimeni!happy

| neutrino a răspuns:

Curata literatura, frumoasa filozofie! Intr-o relatie, important este sa nu ai pretentia ca aceasta este nemuritoare si atunci cand se va sfarsi, sa fii mandru/mandra ca ai avut o astfel de relatie, sa te bucuri mai departe de clipele frumoase si sa tragi concluziile necesare pentru urmatoarele relatii.

Răspuns utilizator avertizat
| L7w7n7d7 a răspuns:

Nu.

Răspuns utilizator avertizat
| SeErgiuTzZz a răspuns:

Nu mi s-a intamplat niciodata. E normal ca doua persoane care se plac si au calitati si hobby-uri comune. Dragostea e puternica si nu se stie niciodata de unde te loveste.