Buna. din ceea ce ai scris, reiese faptul ca esti o persoana cu un suflet bun si sentimental.problema este ca inca nu ai gasit persoana potrivita pentru tine, care sa te aprecieze pentru felul tau de a fi.nu-ti mai face atatea griji, o sa apara ea la momentul potrivit si cand nu o sa te astepti.esti foarte tanar, ai tot timpul din lume. bucura-te de adolescenta, de prietenii, de viata! fii optimist si ai incredere in tine! si mai ales comporta-te natural, asa cum esti tu.
De unde esti fra? Iesim odata la o bere si povestim daca esti din jud. Sibiu, daca nu tot ce pot zice eu e sa vorbesti cu toate fetele pe care le cunosti
"Ceau frumoas-o. Ce faci?" -pare de prost gust stiu, dar din cuvintele astea am avut peste 100 de prietene
Si eu eram timid stai lin, toate vin pe rand, pentru o prietena hotarata si toate cele ce le vrei u nu le gasesti intr-o zi, trebuie sa vorbesti mult cu ea, sa iesiti (nu ca iubiti, doar ca prietenii) si dupa un timp o sa stii exact daca e pentru tine
Fa ca mine! Intreab-o pe fosta daca iti face lipeala cu o alta fata Daca ea ti-a dat papucii o sa moara de ciuda.
Bft si ast sa vad daca esti din sibiu
Hmmm... ce ma uitam si eu p aici tot dupa un sfat si am dat d tineuuuff...si eu care credeam ca baietii nu sufera deloc.numai noi suntem alea ranite, dar uite ca nu e asa
ce sa -ti zic inc sa nu mai iti arati sentimentele asa repede ca pana la urma toti se culca pe o ureche dk le zici dn prima ca ii iubesti sau mai stiu eu ce.nu cont daca e fata sau baiat de unde esti? poate mai vbim pe mess.