Pai uite eu incerc sa i mi recuceresc fostul meu iubit dupa ce dintr-o prostie ne-am despartit si l-am facut sa sufere nu stiu exact cum voi face voi vorbi cu el fata in fata de preferat si ii voi spune ca il iubesc enorm ca niciodata nu am incetat sa il iubesc ca a fost numai vina mea si ca as face orice sa se intoarca la mine si asa si e.si in plus las saruta ca sa isi aduca aminte de cat de mult m-a iubit si ca inca mai putem avea o sansa
Daca nu are pe altcineva. incearca totusi sa te bagi in vorba cu el sa te gandesti la vorbe care sa aduca iubire sa i spui ca inca il mai palci.va vedeti la un suc la alta si poate veti fi impreuna iar.mare lucru ca ati stat impreuna un an. asta inseamna ca tea placut si e imposibil sa nu mai aiba acolo in innimioara lui ceva pentru tne.chiar ceva mai mult
E destul de mult un an de zile, pana la urma imposibil sa nu fi simtit ceva pentru tine, oricat de putin ar fi fost. Daca ai ocazia sa il mai vezi, chiar sa stai de vorba cu el, dupa tot ce s-a intamplat, parerea mea, studiaza-l... In momentul in care vorbesti cu el priveste-l direct in ochi, adopta o atitudine atitudine oarecum indiferenta din partea ta. Sunt mai multe chestii depinde ce si cum a fost in relatia respectiva. El s-a despartit de tine, tu te-ai despartit de el? Mai multe detalii eventual?
HappynewCenusa întreabă: