| LavyBieber a întrebat:

Sall happy. Vreau sa va intreb ceva. tongue.Sunt lesbiana... imi plac fetele big grin cum pot sa le spun prietenilor asta? :-s

Răspuns Câştigător
| SussieLex a răspuns:

Buna...happy.de ce trebuie neaparat sa le spui?

Dar daca chiar vrei asta atunci ii poti intreba de cine le place, si cand va trebui sa zici si tu de cine iti place le poti spune ca de o fata, sau cum vrei tu!tongue si isi vor da seama si singuri ca esti lesbi.nu va mai trebui sa o spui tu direct!

Bafta:*

8 răspunsuri:
| Alex0194 a răspuns:

Cu gura, te duci la ei si le zici; vor fi socati dar le va trece si vor ramane doar prietenii adevarati

| Tania a răspuns:

Pai acum aflta si tu cam ce parere au prietenii tai de persoanele cu alte orientari, dar parerea mea e ca nu trebuie sa strigi in gura mare daca esti lesbi nu cred ca e o marturisire care trebuie sa o faci neaparat, mai ales daca nu esti indragostita de vreo tipa din grupul tau.

| Emma a răspuns:

Esti sigura de asta?
Cati ani ai?
Adica nah.si mie imi plac fetele,le admir pe cele care se imbraca si poarta frumos, dar nimic mai mult! Poate la fel si tie happy
Mai gandeste-te!

Poti sa le spui pur si simplu, daca sunt cu adevarat prieteni te vor accepta asa cum esti

Xoxo

| Phutui a răspuns:

Simplu! ai incredere le spui, nu ai nu le mai zi si gatahappy

| BeBebuu a răspuns:

Nu le spune, crede-ma dupa aia totul va lua o intorsatura ciudata...

| Vulvatron a răspuns:

Depinde cat de intelegatori is prietenii tai, dar nu ti-as recomanda sa le spui, pentru ca nici nu stii la ce sa te astepti de la ei, prietenii is niste c*rve happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima data trebuie sa fii sigura de orientarea ta sexuala. Daca esti sigura ca esti lesbi si ai niste prieteni intelegatori poti sa le spui

| y_5814 a răspuns:

Simplu. spune-le si gata. daca iti sunt prieteni or sa inteleaga si o sa te accepte asa cum esti. doar nu conteaza cu cine te culci, conteaza cine esti.