Pai sa iti faci curaj ca sa ii spui ca il placi pentru ca niciodata nu stim ce crede persoana respectiva despre noi.Trebuie sa lasi rusinea la o parte si sa ii spui, cu rusinea mori de foame in ziua de azi si tot din cauza ei ai multe de pierdut in viata.Si daca e sa te refuze nu fi suparata, zambeste si treci mai departe, pentru ca viata merge inainte si intr-o buna zi vei gasi persoana pe care o astepti de mult.In legatura cu teama pe care o ai ca poate nu iti va mai vorbi dupa,stai linistita ca trebuie sa vorbeasca cu tine, ca doar i-ai spus ca il placi nu altceva, poate o sa fie derutat cateva zile dar pe urma o sa ii treaca si totul va fi cum era si inainte.Bafta
Am patit si eu asa si pot sa spun ca cel mai bine este sa-i spui pentru ca e singurul mod prin care poti sa scapi de dubii. Chiar daca o sa te refuze cu timpul o sa uite si o reveniti la relatia de dinainte. Crede-ma ca tio spun din experienta.
Fa-ti curaj mare ca si eu inca sunt in aceasta faza deci ia-ti inima-n si asigurate ca cand vb sa nu va auda nimeni.succes.p.s nu reusesti in viata daca n-ai tupeu si curaj
Andreea_Maria-andra_1979 întreabă: