| EuRaspund_5168 a întrebat:

Sall youu! sa va zic problema meah... unui baiat ii place de mine:angryare 14 ani)si se tot da la mine. ce sa fac? FUNDOI!

6 răspunsuri:
| Karisma a răspuns:

Buna! pai daca iti place de el e ok, iar daca nu spune-i sa nu se mai uite asa la tine ca te enerveaza.E simplu: daca iti place de el priveste-l si tu asa daca nu spune-i in fata tot, e mai bine direct decit niciodata. Fundoi?

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Pai u daca ai mai multi ani nu conteaza, doar sal placi, da cred ca nu prea iti convine k te place. ai putea sa-i spui k tocmai ai trecut prntr-o despartire, k nu esti pregatita sau k e prea mic. asta daca am inteles eu bine intrebarea

| EuRaspund_5168 explică (pentru Th3AbSinTh3):

Am trecut print`o despratire.m`am despartit de el:Xam fost impreuna de 2 ori.

| covaci101 a răspuns:

Dacă chiar îţi place de el, spune-i că are şanse mari să fiţi împreună peste patru ani! Să ne spui şi nouă ce ţi-a răspuns.Succes!

| EuRaspund_5168 explică:

E o fire ft. schimbatore. odata e un gentleman. odata e un porc.deci nu pot fi sigura:X

| chupichups a răspuns:

Daca e simpatic si stie cum sa se poarte cu tine...ai putea sa-i dai o sansa.(pana la urma n'ai muri...) o prietena de-a mea a fost in aceeasi situatie si a incercat sa fie cu el (ea are 16 ani, el 13. ) si le merge incredibil de binestraight face sunt impreuna deja de 6luni si cevabig grin.parerea mea : da-i o sansabig grin
Sper ca am ajutat :*
funda?big grin