anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall'z! Am o mica problema. Sunt cu un baiat de vreo 4 luni pe care il iubesc foarte mult. Problema este ca a inceput sa imi placa si de un prieten pe care il cunosc de mica. Nu vreau sa ma despart de acel baiat si nu stiu ce sa fac. Sfaturi?

5 răspunsuri:
| NinaParadise a răspuns:

Eu zic sa il alegi pe cel la care tii mai mult.In cazul in care sunt "la egalitate", alege-l pe cel pe care il cunosti mai bine, cu care ai lucruri cat mai multe in comun. Totusi, nu neglija nici aspectul fizic si varsta!
Din moment ce tu sustii ca il iubesti pe actualul prieten si de prietenul din copilarie doar "il placi", din punctul meu de vedere e evident ca actualul e THE ONE :*.
Sper ca ti-am fost de ajutoor!

| Azµre a răspuns:

Sa nu te desparti si o lasi balta cu alalalt de il sti de mica si gata!

| andreeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Asculta-ti inima, eu zic ca o prietenie ar trebui sa ramana doar atat, si nimic mai mult, iar daca ziceai ca pe baiatul respectiv il iubesti asa de mult nu te desparti de el:"daca il iubeai asa de mult pe primul, nu te indragosteai de al doilea"winking

| NeneaGogu a răspuns:

Eu cand eram mai mic mergeam la vanatoare de iepuri, cum se facea ca la mine veneau cate doi iepuri deodata si nu prindeam niciunulwinking ai inteles ceva?

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Da-mi idul prietenului tau cu care esti de 4 luni ca sa-i dau melodia asta :
http://www.youtube.com/watch?v=RiNUmqLBp-M
Las versurile sa vorbeasca in locu` meu.