Guritza mea, inimioara mea, sufletelu meu. viata mea, bebitzu meu, baybee meu, pysu meu, dragostea mea, iubire, iubitule, iubi, iubi meu, pysy meu, iubirea mea, motanelu meu, bebe meu, somnoriciu meu, bitz, bebitz, baby, pisoi, bithu, aeru meu, alinarea mea, viatză, ochisori Viata meaaaaaaaa
Spune-i pe nume, oricum e un nume deosebit pentru ca e numele iubitului tau, dar rosteste-l cu toata dragostea de care esti capabila si mai ales insoteste soapta numelui sau cu gesturi pline de tandrete. Lasa bibireii, pepenasii, iepurasii si soriceii pentru cei mici.
Eu il alint pe prietenul meu "masyka", din rusa se traduce scumpete,
sau puiutzu, puisor, alintushca, dulceata mea, iubi, rautate.
Daca vrei sa il alinti poti sa ii zici... iubirici
bithu
iubitel
sufletzel
ingeras
Mie astea mi-au venit in mintepoate gasesc altii mai bune
Mi-e sincer cel mai mult imi place turturica sau viezurica:X
si app eu cu prietenul meu ne zicem "hamy sau micutsu/micuta mea" :X
gaseste-i si tu o porecla si diminutiveaz-o :X
Pipota mea.; x
elefantelu'
ciresica'
Si alte nume de fructe si animale.
Puisorul meu, iubitelul meu. iubi, tigrisorul meu, motanasul meu, pisoiash, pisoi, aurashul meu, sufletelul meu, adorabilul meu ursuletz de plus, sonya-persoana care iubeste sa doarma mult, inimioara mea, pushor, puiut, puiulei, dragostea mea, viata mea, soarele meu ce ma lumineaza in fiecare zi, cerul albastru ce-mi deschide sufletul pentru a-ti spune ca te iubesc zi de zi secunda cu secunda, si parca cam atit! bafta...
Gurita, bebe mik, steluta mea, noroceleul meu, puiu, dulce tiramisu, ciocolata mea dulce etc
Bananacantareata87 întreabă: