Da eu cred ca exista care cineva potrivit pentru toata lumea doar ca nu il gasesti prea usor acel suflet-pereche
Acolo in lume exista cineva pentru fiecare dintre noi, nu iti vei da seama ca o persoana anume este sufletul tau pereche dar asteapta si ai sa vezi ca toata lumea isi are sufletul pereche
Posibil, nu mai stiu, credeam asta, dar vezi ca sunt unii care ramin singuri toata viata din pacatesa speram ca no sa fie asta in cazul nostru.
Sunt mai multe femei pe pamant decat barbati asa ca...
totusi, suflete pereche exista dar pe unele le despart timpul, spatiul. e imposibil sa nu existe pereche de doi oameni care sa aiba foarte multe lucruri in comun, pentru care tot ce e imposibil sa le para posibil impreuna. dar deseori nu se gasesc.nu poti spune nici la 70 de ani ca sotul tau e sufletul tau pereche.de multe ori au aparut neintelegeri intre ei. dar cand ii vezi tinandu-se de mana la varsta aia si facnd lucrui impreuna, poti spune ca acelor oameni le-a fost detinat sa se iubeasca, sa fie suflete pereche.
NU! Bine... şi conceptul în sine de "suflet pereche" nu prea are fundament dar luat ca atare, se poate spune clar că nu.
De ce? Pentru că ce-i al tău NU e pus deoparte. Lupţi pentru el, ai o şansă să obţii... nu faci nimic, în mod cert nu primeşti nimic şi nu există nimic pentru tine!
Salut! Nu, nu cred ca este asa... unele persoane pur si simplu doresc sa fie singure.