Nu te ajuta cu nimic daca te razbuni, mai bine lasa-l in pace.Nu s-a intamplat nimic, a fost doar o greseala, treci peste si nu-ti mai complica aiurea viata.
Ignoranta cred ca este cel mai bun mod de razbunare. Asa ii dovedesti ca ii esti superioara si il face sa creada ca nu iti pasa de el.
Va plati el mai tarziu si va suferi de 10 ori mai mult ca tine, razbunare e arma prostului.
Umm...lasă-l în pace. Vina lui a fost că te-a minţit, vina ta a fost că l-ai crezut. Răzbunarea nu aduce nimic bun, doar treci peste şi ai grijă să înveţi ceva din asta. O experienţă din care nu ai învăţat nimic este cel mai trist lucru.
Sa iti faci un prieten, sa te vada cu el si apoi sa ii trimiti o poza in care esti goala in pat cu celalalt!
Indifernta. Aratai ca ai trecut peste ce ti-a facut, invatand o lectie de viata. Tu ai avut niste momente frumoase alaturi de el chiar daca el mintea. Daca ai incerca sa te razbuni i-ai demonstra ca te doare ce ti-a facut si l-ai face sa se simta important.
Si la ce o sa te ajute razbunarea lasa timpul sa treaca n-are rost sa te razbuni ca daca te razbuni tu vei suferi mai tare
deacum cred ca ai prins la minte ca nu trebuie sa te joci cu p**** si p*** cu o persoana care nu te iubeste cautati una care te iubeste cu adevarat
Zice o vorba inteleapta romaneasca "razbunarea e arma prostului" nu te preocupa de asta, va plati sigur fara sa te razbuni tu. Nu te asemana cu el.
Fii inteleapta si vezi-ti de viata in continuare. Iti complici viata inutil si iti ocupi timpul cu un om care nu merita sacrificiul asta din partea ta.
Nu o sa-ti ajute la nimic razbunarea. Cel mai bine e sa iti vezi de viata ta si sa incerci sa-l uiti.
Si mie mi s-a intamplat la fel, el pierde. O sa ii vina randu si atunci cineva ne v-a razbuna.
Ai grija de tine si incearca sa iubesti pe cine trebuie>:d
Aiurea...numai sfaturi de **** de ce va mai obositi sa lasati commuri. fata vrea sa se razbune nu sa astepte 10 ani sa i se intoarca lui roata sau sa il ignore. si eu caut raspunsul la aceiasi intrebare dar situatie diferita