Incearca sa il convingi pe tatal tau ca ai ajuns la o varsta in care simti nevoia sa stai cu cineva diferit de parinti sau prieteni.
Aminteste-i ca si el a trecut prin aceeasi experienta si ca i-ai fi recunoscatoare daca in loc sa iti interzica sa stai cu el, sa iti dea niste sfaturi.
Pe langa asta, intreaba-l care este motivul exact pentru care nu iti da voie sa mai stai cu prietenul tau. A auzit lucruri rele despre el? Zvonurile in mare parte sunt false.
Invita-l o data la tine acasa si fa-i cunostinta cu parintii...
Incerc sa iti dau cat mai multe alternative
Sper ca te-am ajutat.
Fundita?
Hmm aiurea.
Dar tatal tau nu are servici?
Sau nu te poti intalni cu el pe alte cai?
Dac vr sa mai intreb ceva uite idul meu te ajut cu ce vrei yo_numay_yo_clau
Si chiar ce sa vb cu tatal tau. apropo cand mai zice ca vine cu tine accepta. chiar daca vine ce o sa faca va vee cum vorbiti ca niste oameni
serios
Asa au facut si ai mei mai de mult cand aflase ca am prieten.norocul meu a fost ca eram la scoala si mai chiuleam la cate`o o ora de ma duceam sa ma int cu pr meu deoarece il iubeam ff mult. exact asa a facut si tata`l meu, mi-a zis la fel mi-a zis ca vine dupa mine si-mi face panarama acolo...si imi era rusine de partenerul meu si de pr mei daca venea sa`mi faca asta era logic.cred ca asa se simte fiecare persoana daca vine unul dintre parinti sa-i faca scandal in cercul sau de pr.
Explicaii si u ca ai crescut ca o sa ai grija si ca poate avea incredere in tine ca nu faceti prostii a inevoie si u de putina compasiune si dragoste...amintestei de tineretea lui cum avea si el aventuri...si incearca sa fii cat mai credibila