Pai...du-te si vorbeste cu ea.I-ati inima in dinti si spune-i ce simti(dar nu fii foarte direct). Intalneste-te si vorbeste cu ea, mai multe chestii pana o faci curioasa sa zic asa. Apoi spune-i ca te-ai simtit foarte bine sau ceva gen si spune-i ca o placi.Du-te cu incredere si sa vezi ca o sa fie bine.Ce sa faci...asa e dragostea.Trebuie sa tai problema de la radacina.Chiar daca ti-e rusine, nu conteaza vorbeste cu ea.E cea mai buna solutie.Iti urez multa bafta si stai linistit ca o sa iasa bine
Buna. Parerea mea este ca ar trebui sa vorbiti si sa rezolcati asta. Daca I-a placut de tine, fi sigur ca si acum ii mai place macar putin. Vorbeste cu ea si spune-I ca o placi, scoate-o la un suc. Bafta.
Spune-i adevăru și vezi ce reacție o să aibă. Dacă te-a plăcut atunci e imposibil să nu simtă ceva pentru tine și acum.Chiar dacă a fost acum 3 luni nu e așa mult.
Am reusit sa inteleg ca te-ai indragostit si ca ai avea de pus o intrebare. Pana atunci fata deja a mai crescut si si-a schimbat gusturile.
Salut.
Păi logic că s-a schimbat, a văzut că nu îi dai atenție. Doar nu o să stea după tine mereu. Sfatul meu este să îi demonstrezi că te-ai schimbat, că tu chiar simți ceva pentru ea.
Vorbeste cu ea, intreb-o daca te ai place, zpunei ca tu te=ai dat seama c-o iubesti si chesti de genul. Insa s-ar putea sa fie prea tarziu!
Succes! Funda?
Invata sa scrii dupa aceea da sfaturi