| AleAle_7467 a întrebat:

Salllz TPU am o problema.Am un caine brac german si de curand a murit celalalt caine era un caine de paza astazi tatal meu a adus un caine caucazian. Este inca pui dar cand se ridica in doua labe e mai mare decat mine. Oricum am observat ca desi nu este nici de o ora la noi incearca sa il violeze pe brac(Aldo)este in regula? ce ar trebui sa fac? Il am pe Aldo de cand era micut de o palma si ma cam sperie ideea ca aceasta " godzila" l-ar putea viola. Ce ar trebui sa fac? Mentionez ca stau in aceeasi cusca si nu pot sa ii conving pe ai mei sa ii desparta. Fundalove struck si scuzati categoria dar aici se poate incadra credlaughing

Răspuns Câştigător
| Deyu_4766 a răspuns:

Da e buna categoria laughing sigur nu sunt mascul si femela? ca daca e asa s-ar putea sa iti faca pui happy eh eu zic totusi sa astepti sa vezi poate e doar un gest de al lui dupa cum zici ca e pui ei cam asa fac am si eu doar ca al meu faca cu piciorul meu happy parerea mea e sa incerci sa ii desparti si nu il mai lasa sa "abuzeze" de saracu' caine happy si ceartal spune-i ca nu'i voie si va intelege el happy BAFTAAA!

2 răspunsuri:
| AleAle_7467 explică:

Nu sunt mascul si mascul oricum mersi

| Maryus_Bledea_1997 a răspuns:

Degeaba face..doar incearca dar nu poate sa faca nimic laughing...asa am auzit de la veterinaribig grin