| anonymus11 a întrebat:

SallTPU! am si eu o intrebare: preitena mea vrea sa ii spuna baiatului pe care il place ce simte pentru el iar dupa parerea mea acel baiat nu prea ii place de ea. ea este o fire foarte sensibila si o sa fie foarte grav ranita daca sentimenetele nu sunt reciproce eu am incercat sa ii spun asat dar deja a luat decizia! va rog dativa cu parerea. cum credetei ca va reactiona baiatul se va purta urat sau mai frumos cu ea ( el nu prea se poarta frumos cu ea ) am nevoie de sfaturi ca sa stiu cum so consolez... ( fundita )

5 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

In primul rand din greseli inveti.
Nu are sapoata sta toata viata s-o impinga cineva de la spate, cum vad ca vrei tu sa faci cu ea.Inteleg ca ii vrei binele, da daca ea vrea sa dea cu bata-n balta las-o sa dea
Pana la urma nu stii cum va reactiona baiatul ala
Cine n-a suferit din dragoste? Sincer acum? Nu mai incerca atata sa o feresti, nu poti evita anumite lucruri.Mai ales cand e incapatanre la mijloc.

| Kylexy a răspuns:

Nu stiu ce sa iti spun dar dragoste cu sila nu merge niciodata sa isi gaseasca alt baiat iar tu trebuie sa ii fi alaturi.

| eagleeye a răspuns:

Pai tu deja te gandesti sa o conzolezi! sentimentele nu se discuta ele se traiesc! spune-i fetei sau tie (...eu cred ca tu esti persoana in cauza si iti este pur si simplu rusine sa spui asta aici ) sa ii dea de inteles ca il place si in nici un caz sa se duca sa ii zica "auzi eu te plac"! ma nu stiu cum sa spun; am tot citit pe aici diverse. faza este ca intr-o relatie chiar si la stadiul de cunoastere trebuie sa exista ceva mistic sa te atraga! trebuie sa fie un "acel ceva" misterios! eu asta consider! nu dati cu pietre! in general cand oamenii stiu "totul" unul despre celalalt relatia are tendinta sa se duca in monoton! intelegi? fii o fata inteleapta si lasa-l sa observe!

| DenDi a răspuns:

Pay din cate am inteles o sa fie foarte ranita. Daca se poarta urat cu ea inseamna ca atunci cand el va afla va afla si scoala.Deci parerea mea e ca ar trebui sa ii gasesti thu un prieten mai frumos si mai respectuos ca cel de care ii place pentru a nu fi ranita. Daca e mai sensibila si va fi ranita parerea mea este sa o lasi singura vreo cateva zile pentru a se linisti.

| persef a răspuns:

Pai treba e in felul urmator, din experienta mea pot sa zic, ca daca ea o sai zica desi ei nu sunt impreuna adica nu au o relatie, el o sa profite de asta si o sa exploateze asta cat poate, nu poti sa-i spui o persoane ce simti pentru ea inainte sa vezi ce ganduri are sau cum e persoana respectiva pentru ca risti sa suferi mult, un alt adevar este ca firea noastra omeneasca ne face sa ne dorim si mai mult ceea ce nu putem avea, prietena nu trebuie sa dezvalue sentimentele ei pentru ca o sa sufere daca el o sa isi bata joc de ea si o sa mai aiba o relatie candva cu un baiat care o sa o iubeasca cu adevarat o sai fie frica sa-si arate sentimentele, si tot ea o sa sufere, parerea mea strict barbateasca.