Spune-i ca riscul de cancer de col e prea mare deocamdata si ca il rogi sa te mai astepte cativa ani pana organismul tau va fi matur si pregatit pentru sex. Spune-i ca nu te simti in stare sa te duci deja la ginecolog la fiecare 6 luni, ca vrei sa mai profiti de copilarie. Spune-i ca parintii tai nu sunt de acord (ei vor fi nevoiti sa te insoteasca la ginecolog). Daca tine macar un pic la tine, te va astepta. Trei ani si ceva trec repede, daca va iubiti, nici n-o sa va dati seama.
Daca iti incepi viata sexuala o sa aiba loc ff multe schimbari.(inf la id nebunie_rozz22) eu zic ca esti prea mica. daca te iubeste poate supravietui si fara sex.stai potolita.nu face prostia asta.si daca se desparte de tine fii tare.vei suferii in prima luna ff mult si dupa iti va trece. cand citesti asta nu o sa crezi ca daca te veid esparti de el il vei uita. mi sa int d multe ori.vei trece pst asta daca va fi cazul:* bft si anunta`ma ce s-a intamplat... funda?:X
Buna.
Vechea poveste cu fata care iubeste baiatul si baiatul care iubeste fata (cand ii intra in pat) si a2a zi totul dispare asa dintr'o data "stii... mi'ar trebui o pauza; ar trebui sa ne despartim"
Sfatul meu: nu te apuca de chestia asta.Cum ai zis si tu, daca te iubeste te va astepta pana vei fi pregatita
Tu trebuie sa intelegi o chestie.Ca indiferent cat il iubesti, ai vrea sa faci totul pentru. el, si el trebuie sa faca totul daca te iubeste . Asa ar fi corect mai ales ca nu ai implinit inca 14 ani ceea ce inseamna ca esti foarte mica (pentru pasul acela). Sunt unele fete care sunt virgine si la 18 ani sau si mai bine de atat
Iti urez succes!
Eu am spus-o si o mai zic clar NU dauneaza ff mult si nu moare nimeni daca il refuzi da? Daca se desparte se poate sa insemne ca esti doar pentru ''dragoste si nimic mai mult''
Din cate inteleg el nu prea vrea decat sex...sau mai mult sex decat altceva... daca t iubeste sau tine la tine ar trebui s at astepte pana cand esti u pregatita
mi s-a parut f nesimtit din partea lui ca a zis ca nu stie daca mai vrea s afie cu tine daca nu o faceti si p asta.asta e parerea mea, dar in orice caz nu t grabi
Iubirile astea sunt niste copilarii. Azi esti, mine nu mai esti cu el! Nu lua decizii pripite, ca poti regreta apoi!
Pai baiatul te iubeste ff mult din ce mi-am dat eu seama adica tine ff mult la tine si chiar nu merita sa te desparti ca rar gasesti baieti sa te iubeasca asa mult ca el.Eu zic sa o faci cu el nu ai nimic de pierdut in plus o sa te simti super. pupici
Dai in colo de baieti.sunt de stui. vb aia.gasesti la fiecare metru patrat.Mai fi sigura ca daca te iubeste te asteapta.asta e cel mai cer. O sa regreti mai tarziu. daca o faci.
Stiti intr-un fel m-am gandit.si nu prea vad ce as avea de pierdut.in plus nu o fac numai pentru el o fac pentru amandoi...si este un baiat deosebit nu o sa gasesc foarte repede unul macar asemanator cu el. m-am gandit la asta foarte mult si ma simt pregatita
HappynewCenusa întreabă: