| laila2 a întrebat:

Sallut cu 3deja pe a 4 saptamana in urma am avut primul contact sexual eram in a 3 zi dupa ciclul menstrual adica nu cam terminat caci la mine dupa ce se termina inca 3-4 zili pot sa curga dar asa cite o picatura sau si mai mult. si nu m-am protejat dar prietenul nu ejaculat in interior, dar ma dor rinichii foarte tare si ma doare pin burta in deosebi in partea drepata ma dor sinii si pot sa fiu insarcinata sau niste simptone inainte de inceperea ciclului caci si la mine de obicei e asa cant trebu sa mi sase inceapa ciclul. Dar totusi as vrea un ras concret daca puteti sama ajutati?

Răspuns Câştigător
| saby26 a răspuns:

Nu prea am inteles in a 3 zi dupa cm? cel mai simplu era daca spuneai in a cata zi decsnd ti-a venit ciclu inclusiv ziua respectiva cand ti-a venit ca asa era mai usor de calculat sau poti sa iti calculezi tu.socotesti din prima zi de ciclu si numeri 14 zile inclusiv prima zi de ciclu.in a 14 a zi este cea mai fertila perioada. daca ai nimerit chiar atunci e nasol dar daca spui ca nu si-a dat drmu' in tine nu cred ca este vreo problema si sigur iti va veni daca ai acele simptome

1 răspuns:
| elinara a răspuns:

Du-te si fa o vizita la medicul personal